Вторник, 30 Апр 2024
        
Дестинации Морски круизи

Aloha…много повече от круиз

   
Aloha…много повече от круиз
  Peika

Екзотичният поздрав „алоха“ означава много повече от ежедневното „здравей“. Древните хора са влагали нещо по-загадъчно и мистично, понеже дълбоко са вярвали в силата на духовната енергия и позитивното мислене. Казват, че това е дума, която носи в себе си магическо послание, с което хората успяват да споделят своята енергия с тази на другите, като общуват на духовно ниво и така споделят радостта си.

„Алоха“ се счита и за призив на обич и доверие, с който възприемаш другия без предразсъдъци и задни мисли, така както бихме искали да се отнасят към нас самите. Изричайки този поздрав, древните хора смятали, че по този начин изпращат положителните си емоции на другите, подобно на лечебна мантра за душата - „бъди здрав, бъди щастлив“.

В този дух на мистика и екзотика Crusit отправя предизвикателство към своите клиенти да опитат нещо различно. Седем дни Хавайски острови с круизна компания NCL и кораб Pride of America. Маршрутът на круиза включва:

  • Хонолулу (о-в Оаху, Хавай)
  • Кауаи (о-в Хавай)
  • Хило (Хавай)
  • Кайлуа-кона (Хавай)
  • Науилиуили
  • Хонолулу (о-в Оаху, Хавай)

Цените започват от € 1304 и може да избирате периоди от 27.01.2024 г. до 27.12.2025 г. В зависимост от избрания период и пакет включват пристанищни такси във всички точки от маршрута, настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз, хранене на пълен пансион на борда, ежедневно почистване на каютите, разнообразни дневни и вечерни развлечения на борда на кораба, ползване на откритите басейни, шезлонги и джакузи и ползване на фитнес центъра.

Храненето на борда на корабите на NCL е FreeStyle – без фиксирани часове, ресторанти, маси.

Хонолулу (остров Оаху, Хавай)

Хонолулу е място, където винаги има какво да се прави. В Уайкики можете да вземете уроци по сърф, да направите разходка с кану или просто да се насладите на залеза от Уйакики бийч. Ако се отправите към източния бряг, можете да се гмуркате в Националния резерват - заливът Ханаума - едно от най популярните места за шнорхелинг в света. Можете да посетите Китайския квартал, или зоопарка Хонолулу и аквариума Уайкики. Разбира се, не пропускайте да опитате местната кухня.

Хило (Хавай)

Хило е място, където хората непрекъснато трябва да се съобразяват и да се учат от законите на природата. Градът е разположен в подножението на два вулкана - Мауна Кеа, в момента заспал, и Мауна Лоа, все още действащ. Дъждовните гори в района са оцелели след две цунамита в последните 60 години и красивите водопади, тропическите градини и гъстите гори ни карат да повярваме, че Раят е на земята, зад следващия завой.

Повече подробности за това приключение може да откриете тук.



  Последни новини
  Анкета