Четвъртък, 25 Апр 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Подарете си екзотична пролет

   
Подарете си екзотична пролет
  Google

Съберете спомени от южните морета с круиз до Френска Полинезия и Хавай на борда на Norwegian Spirit. От 7 до 27 април 2024 Тара Турс ви канят да се отдадете на заслужена почивка и да посетите места като Сан Франциско-Папеете (о-в Таити)-Моорея-Бора Бора-Раятея-Кахулуи (Мауи-Хаваи)-Науилуили (Кауаи)-Хило-Хонолулу-Ню Йорк.

Пътешествието започва с полет София-Франкфурт-Сан Франциско. Ще имате възможност за лека разходка на най-посещаваното място в Сан Франциско-Pier 39 (Кей 39). Мястото предлага възможност за шопинг, забавления и похапване, докато се наслаждавате на красивата гледка към залива на Сан Франциско и излежаващите се наблизо тюлени. На следващия ден ще може да се включите в полудневна опознавателна екскурзия на основните забележителности на града с фотостоп пред символа на Сан Франциско-Голдън Гейт, и свободно време за разходка по Ломбард стрийт, известна с това, че е най-кривата и стръмна улица в света.

На третия ден – „Ia orana!“

Добре дошли на остров Таити, Френска Полинезия! Островът е част от Дружествените острови, една разцъфнала градина насред Тихия океан. Преди да се отправите към пристанището, от където ще започне круизът, ще имате обзорна обиколка на източното крайбрежие.

Съвсем близо до Папеете се намира остров Моорея-осем планински върха, покрити с буйна растителност, се издигат от полупрозрачна лагуна и два тихи залива. Следват „бижуто на южните морета“, остров „далечен рай“ и...още невероятни места с удивителна природа и история.

Независимо дали вече планирате пътуване или просто мечтаете за рая на Земята, този круиз е правилният избор. Цените започват от 12 890 лв. и включват потвърден водач, самолетни билети София-Франкфурт-Сан Франциско-Папеете, Хонолулу-Ню Йорк-Франкфурт-София. Имате 2 нощувки в хотел в Сан Франциско, 1 нощувка в хотел в Таити, 3 нощувки в хотел в Ню Йорк, район Манхатън и 12 нощувки на круизния кораб Norwegian Spirit, според избраната каюта на база пълен пансион, напитки, такси и забавления и други.

За това пътуване е необходима виза за САЩ и валиден международен паспорт.

Повече подробности може да откриете тук!



  Последни новини
  Анкета