Петък, 03 Май 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Лятната ваканция наближава

   
Лятната ваканция наближава
  Google

Юни и юли са перфектните месеци за море, нали? Какво избирате Гърция или Турция? Санторини или Бодрум, или Миконос, а защо не Крит? Не избирайте, а имайте всичко това! А да не забравим Атина и Истанбул. Круизът на Apollo Егейска панорама с Бодрум има още една дата – 20.06 и 04.07.2024 г. Продължителността е 9 дни/8 нощувки на невероятния Costa FORTUNA на цени от 2430 лв.

Програма:

1 ден Полет София – Атина. Трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден Атина. След закуска ще разгледате гръцката столица и да видите най-известните забележителности като Арката на Адриан, Храма на Зевс, красивата сграда на Парламента. После ще се качите на най-знаковото място в Гърция – Акропола, издигащ се над града, за да посетите Партенона. Екскурзията ще завърши на Плака, живописен квартал със сувенирни магазини и таверни. Ще имате свободно време за обяд и после ще се отправите към круизния терминал в Пирея, за да се настаните на кораба и да отплавате.

3 ден Един спокоен ден на борда, за да се насладите на вашето плаване, красивите гледки и многото забавления на борда.

4 ден Престой в Истанбул. Ще се разходите из новата европейска част на града – районът на площад Таксим, улица Истиклял и кулата Галата. С помощта на истанбулското метро ще стигнете до центъра на нощния живот на мегаполиса – Таксим. Недалеч от круизното пристанище Галатапорт се намира последната резиденция на османските султани – дворецът Долмабахче. Гордо изправен на брега на Босфора, този палат впечатлява с необароковата си фасада и геометрична градина.

5 ден Престой в Миконос. Най-популярната ваканционна дестинация на Гърция сред елита, бохемата и любителите на нощния живот. Островът е известен и с белите си плажове, красиви заливи и разбира се – мелниците. Може да се разходите из ветровитите улички на стария център и после да си намерите приятно заведение, за да посрещнете залеза.

6 ден Ираклио, Крит. Той не само е най-големият от гръцките острови, но и истинска съкровищница на история, изкуство и култура.

7 ден Бодрум. Един от най-популярните турски курорти ще ви очарова със средиземноморско великолепие.

8 ден Санторини. Най-мечтаният гръцки остров е пред вас. Разполагате с цял ден, за да направите най-красивите снимки в албума си. В Санторини ще видите забележителни неща.

9 ден Атина. След закуска ще напуснете кораба и ще се отправите към летището за полет Атина – София.

Круизният кораб COSTA FORTUNA

Корабът е пуснат на вода през 2004 г. и реновиран през 2019 г., Fortuna е от корабите на Costa, които са със средна големина и уютен интериор.

Разполага със 17 дека и 1358 кабини за 3470 пасажери

  • Голям избор за места за хранене и забавления

7 ресторанта и 7 бара, в които можете да намерите своето любимо място. Част от тях са подходящи за семейства с деца, други за двойки или приятелски компании. Театърът е с 1132 места, в който се представя различна шоу програма всяка вечер. Дискотека, казино, библиотека, фото галерия, бутици, сувенирен Costa магазин.

  • Зона за деца и младежи

Детски клуб с плувен басейн с водна пързалка, анимация за различни възрасти.

  • СПА и релакс

Басейн за таласо терапия, сауна, парна баня, масажни стаи, козметични процедури, солариум, фитнес зала с оборудване от Technogym.

  • Настаняване

Каюти с балкон, апартаменти, каюти с прозорец, вътрешни каюти, каюти за инвалиди. Всички с интерактивна ТВ, телефон, сейф, климатик, сешоар, интернет срещу заплащане.

Ако ви се ходи на море изберете круиз с най-доброто от Турция и Гърция през лятото с Costa Fortuna и посетете Атина, Истанбул, Миконос, Крит, Бодрум и Санторини, с полет от и до София, водач от България и нощувка в хотел в Атина.

Повече подробности за офертата може да откриете тук!



  Последни новини
  Анкета