Събота, 04 Май 2024
        
Кораби Новини

Carnival Miracle отбелязва 20 години на вода

   
Carnival Miracle отбелязва 20 години на вода

След прекосяване на Атлантическия океан без гости на борда, Miracle официално прави първото си плаване от Джаксънвил на 27 февруари 2004 г. Преди да започне пролетната програма от Северна Флорида, корабът с 2124 гости е посрещнат във флота по време на специална церемония, на която се отдава почит на въоръжените сили на САЩ, пише cruiseindustrynews.

Carnival Miracle отплава след церемонията, тръгвайки от Джаксънвил за тридневен маршрут до Бахамските острови. След първоначалните си плавания от Джаксънвил, Carnival Miracle пуска седемдневни круизи от Ню Йорк и Балтимор, преди да започне целогодишна програма в Тампа през ноември 2004 г.

След плавания в повечето традиционни круизни дестинации на Carnival, Miracle е трябвало да дебютира и в Китай, като започне целогодишна програма в Шанхай през пролетта на 2017 г., според прессъобщение в края на 2015 г. Първоначално това плаване е било отложено за 2018 г., преди да бъде прекратено напълно, само няколко месеца по-късно.

Понастоящем базиран на Западното крайбрежие, Carnival Miracle предлага круизи от четири до петнадесет нощувки до Хавай и и Мексиканската ривиера, тръгващи от изключителния круизен терминал на Carnival в Лонг Бийч. След лятната програма, която включва маршрути с десет и единадесет нощувки до Аляска, тръгващи от Сан Франциско, корабът с 88 500 гости трябва да се премести в Галвестън преди зимния сезон 2024-2025.



  Последни новини
  Анкета