Неделя, 05 Май 2024
        
Кораби Новини

Изберете най-новите круизни кораби през 2024 г.

   
Изберете най-новите круизни кораби през 2024 г.

Royal Caribbean – Icon of the Seas

​Royal Caribbean – Icon of the Seas е един от най-новите круизни кораби за 2024 година. Мечтаете за релакс докато се наслаждавате на безкрайния океан? Избирате между усамотени кътчета за отдих и седем басейна, разположени на различни нива. Изпийте чаша свеж коктейл в инфинити басейна, разхладете се в swim-up бара под звуците на плажна музика и се позабавлявайте във водните атракциони на аквапарка.

Голямата ледена арена ви прави свидетели на виртуозен спектакъл, а няколкометров водопад, превръщащ се в интерактивен аква театър, ви осигурява незабравима вечер.

MSC Euribia

MSC Euribia е един от най-впечатляващите круизни кораби за 2024, който ви потапя в свят на лукс и удоволствия. Каютите са стилно обзаведени, предразполагащи към спокойствие, а дизайнът и името препращат към дълбоката връзка с морето. Всеки от 5-те басейна на борда ви очарова с нещо различно. Часовете, прекарани в аквапарка, отлитат в забавления.

Ресторантите на борда ви пренасят в различни части на света със своите традиционни блюда – от японски специалитети до грил, а многообразието от тематични барове отговаря на всяко ваше изискване.

Децата и тийнейджърите намират своето място сред всичките седем зали за игри и занимания, а младежки център, базиран върху идеята за устойчиво развитие, привлича подрастващите.

Norvegian Viva

Сред най-атрактивните круизни кораби за 2024 се нарежда и Norvegian Viva. Той е малка вселена, която носи водовъртеж от емоции и преживявания.

Обичате динамиката? Това е вашето място, тук откривате развлечения за цялото семейство. От мюзикъли до зали за игри – всяка минута може да бъде изживявана пълноценно. Търсите адреналин? Приключенствайте в аквапарка и направете спиращо дъха спускане по пързалка от 10 етажа. Забавлявайте се заедно с децата – тук откривате безкрайни възможности за творчески и бордови игри. Танцувайте в клуб, посетете театрална постановка или концерт, а вечерта поглезете сетивата си с нетрадиционен специалитет в някой от изисканите ресторанти. Полюбувайте се на залеза с разходка по стъклената алеята, която ви разкрива океанът точно под вас.

Costa Toscana

Costa Toscana е още един впечатляващите круизни кораби за 2024, който ви помага да се докоснете до вълшебството на плаването в открито море. Пренася ви в романтичната атмосфера на Италия – с храната, виното и вниманието към всеки детайл. Залата „Колизеум“ ви очаква със забележителни представления, спектакли, концерти, в нея ставате част от вълнуващи шоу програми.

В следобедните часове поплувайте в някои от басейните, насладете се и на свежи коктейли под звуците на клубна музика в баровете или релаксирайте в спа центъра.

Типични италиански специалитети галят сетивата ви. А може би искате да опитате нещо нетрадиционно? Главните готвачи готвят по рецепти от всяка дестинация, на която круизният кораб акустира.

Celestyal Journey

Мечтаете за плаване в Егейско море (Aegean Sea)Celestyal Journey е чудесен избор измежду най-привлекателните круизни кораби за 2024-а. На борда откривате многобройни възможности за релакс. Подарете си удоволствие за тялото в спа центъра и се порадвайте на слънчевите лъчи докато отпочивате в някой от басейните.

По време на пътешествието се потапяте в красотата на райски кътчета, сред които Миконос (Mykonos), Санторини (Santorini), Милос (Milos) и много други. Разходете се, отнесете свидни спомени у дома, а ако искате да запечатате момента, корабът ви осигурява фотограф, който да увековечи преживяванията ви.

Посетете таверната на борда, опитайте типични гръцки специалитети или блюда от Южна Азия (South Asia) с дъх на екзотика, с ароматни подправки. Насладете се на свежи коктейли, обогатени със съставки от гръцките острови в Егейско море. Завършете вечерта с концерти, шоу програми и развлечения.

Пожелайте си свят, в който искате да се потопите, и изберете круизен кораб за 2024, който да ви пренесе в него.



  Последни новини
  Анкета