Четвъртък, 09 Май 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Плаж, слънце и латино танци

   
Плаж, слънце и латино танци
  Google

Подарете си круиз, който ви повежда на незабравимо пътешествие до Аржентина - Уругвай – Бразилия с NCL "Norwegian Star".  Насладете се на вихрена самба и страстно танго, плаж и слънце. От динамичната, цветна и страстна аржентинска столица - Буенос Айрес, през Пунта дел Есте със сигурност ще усетите магията на Южна Америка. Величествени природни гледки, впечатляващи човешки творения и изключително круизно преживяване ще Ви съпътстват на всяка крачка с предложението на Галера. Пред вас се открива невероятна възможност за една изключителна ваканция на цени от 6750 лв. Можете да добавете само за 250 евро на човек за пакет free at sea, който включва:

  • Premium Beverages: Избрани алкохолни напитки и коктейли до $15, избор от бири и вино на чаша до $15, 20% отстъпка за бутилки вино, неограничени безалкохолни и плодови сокове, 6 литрови бутилки вода в каютатa
  • Speciality Dining: 2 посещения на специализиран ресторант
  • Excursions: $50 отстъпка за екскурзии на каюта на пристанище: Wi-Fi: 150 минути WiFi

Маршрут: Буенос Айрес/Аржентина – Монтевидео/Уругвай - Пунта дел Есте/Уругвай - Балнеарио Камбориу/Бразилия - Сао Пауло, Сантос/Бразилия – Илябела/Бразилия - Иля Гранде/Бразилия – Бузиос/Бразилия - Рио де Жанейро/Бразилия

Програма:

1 ден /27.03.2024/ сряда

Отпътуване от София с редовен полет на ITA Airways за Рим. Възможност за следобедна разходка в Рим. Отпътуване за Буенос Айрес от Рим с редовен полет на ITA Airways - нощен полет.

2 ден /28.03.2024/ четвъртък

Пристигане и организиран трансфер Летище – Хотел. Възможност за автобусна туристическа обиколка на Буенос Айрес. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка. Буенос Айрес е един от най-красивите градове в Южна Америка. Градът е смесица от култури, които го правят освен разнообразен, и неповторим по свой самобитен начин. Комбинация от европейска визия и латиноамериканска топлота, тук се чувстваш едновременно в Мадрид и Париж. Ще се насладите на Пласа де Майо, Каса Росада - сградата на Парламента, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон, популярния булевард Авенида де Майо, емблематичните квартали Палермо, Ла Реколета и Ла Бока, Каминито – най-туристическата част на града, пристанищният кей Пуерто Мадеро – една от шикозните зони, Авеню 9 юли (най-широката улица в света), известния Обелиск – символ на града и др.

3 ден /29.03.2024/ петък

Закуска. Възможност за еднодневна екскурзия до водопадите Игуасу със самолет. Нощувка. Спиращите дъха водопади Игуасу са едни от най-големите водопади в света. Те се простират над 2,700 m (почти 2 мили) в полукръгла форма. От 275 водопада, които заедно съставляват Iguassu Falls, „Дяволското гърло“ е най-високияс с около 100 м височина. Игуасу се намират на границата между бразилския щат Парана и аржентинската провинция Мисионес и са заобиколени от субтропични гори, които са домакин на стотици редки и застрашени видове от флората и фауната.

4 ден /30.03.2024/ събота

Закуска. Възможност за индивидуално разглеждане на Буенос Айрес. Свободно време. Нощувка. Можете да се разходите из многото градини и паркове в различни локации. Столицата има огромно френско влияние, когато става въпрос за архитектура и ландшафтен дизайн. Не пропускайте да посетите едни от най-хубавите паркове като Tres de Febrero и Lezama, както и Ботаническата градина.

5 ден /31.03.2024/ неделя

Закуска. Свободно време. Организиран трансфер хотел в Буенос Айрес – Пристанище. Настаняване на кораба. Забавления на кораба. Нощувка.

6 ден /01.04.2024/ понеделник

Свободно време. Забавления на кораба. Отплаване в 18.45 ч. Нощувка.

7 ден /02.04.2024/ вторник

Пристигане в Монтевидео/Уругвай в 07:00. Възможност за разглеждане на Монтевидео. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка. Монтевидео е столицата на Уругвай. Той е най-големият град в страната и нейното главно пристанище. Това е градът с най-добри условия за живот в Латинска Америка и сред 30-те най-сигурни града в света.

8 ден /03.04.2024/ сряда

Пристигане в Пунта дел Есте/Уругвай в 06:00. Възможност за плаж и разглеждане на Пунта дел Есте. Отплаване в 16.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Пунта дел Есте се намира на ивицата земя, която разделя река Ла Плата и Атлантическия океан. Наричана е „Сен Тропе“ на Уругвай или „Ибиса“ на Южна Америка и е сред най-популярните природни спа дестинации в Латинска Америка.

9 ден /04.04.2024/ четвъртък - Свободно време. Забавления на кораба. Нощувка.

10 ден /05.04.2024/ петък

Пристигане в Балнеарио Камбориу/Бразилия в 07:00. Възможност за плаж и разглеждане на Балнеарио Камбориу. Отплаване в 17.00ч. Забавления на кораба. Нощувка. Балнеарио Камбориу е идеалната комбинация от луксозни плажове, природа и забавления. Известен със своя Praia das Laranjeiras, този курорт ще ви накара да се почувствате в рая, заобиколени от бели пясъци и топли, кристални води. Градът предлага огромно разнообразие от развлечения и дори най-опитният пътешественик ще остане в захлас от обкръжаващите го забележителности.

11 ден /06.04.2024/ събота

Пристигане в Сантос, Сан Пауло/Бразилия в 08:00. Възможност за плаж или разглеждане на Сантос и Сан Пауло. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка. Сантос е прекрасен курортен град и едновременно е главно пристанище на най-големия град в Бразилия - Сан Паоло. Ще можете да изберете между лежерна разходка из града и спокоен ден на плажа или изпълнена с впечатления и емоции целдневна екскурзия до Мегалополиса Сан Паоло. В Сантос освен безкрайния плаж може да видите катедралата, Музея на кафето и да се повозите на колоритното градско трамвайче.

12 ден /07.04.2024/ неделя

Пристигане в Илябела/Бразилия в 07:00. Възможност за плаж и разглеждане на Илябела. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Илябела, или в превод „красивият остров“, просто не би могъл да има някакво по-подходящо име. Само го вижте! В действителност Илабела е архипелаг от няколко острова, разделени от сушата от канала Сао Себастиао. Тук се намират едни от най-популярните плажове в Бразилия, както и немалко плажове, останали недокоснати от масовия туризъм. Направо девствени. Островът може да се похвали с над 40 плажа.

13 ден /08.04.2024/ понеделник

Пристигане в Иля Гранде/Бразилия в 08:00. Възможност за плаж и разглеждане на Иля Гранде. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Остров Иля Гранде започва да се развива активно едва след затварянето на намиращия се там затвор, така че на територията му има много малко исторически сгради. В продължение на много години заселването на територията му е била под строг контрол и тук не са издигани къщи и обществени сгради. Днес основната ценност на острова представляват уникални природни забележителности и живописни плажове, за почиващите на Ilha Grande са построени много уютни заведения и хотелчета.

14 ден /09.04.2024/ вторник

Пристигане в Бузиос/Бразилия в 08:00. Възможност за плаж и разглеждане на Бузиос. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Бузиос с прекрасните си плажове, кристално чистата вода и екзотичната растителност по крайбрежието е в класацията за най-красивите места в Бразилия и на планетата. През 1964 г. Бриджит Бардо посещава този райски кът и оттогава насам популярността на града расте.

15 ден /10.04.2024/ сряда

Пристигане в Рио де Женейро в 08.00 ч. Пристанище -Хотел. Възможност за автобусна туристическа обиколка на Рио де Женейро. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

Рио де Жанейро, което означава „януарската река“, e разположен на атлантическия бряг на Бразилия и е вторият по големина град в страната, след Сао Пауло. В продължение на над два века е бил столица, а днес е един от най-важните търговски и политически центрове на Бразилия. Това е един вълнуващ метрополис, превърнал се в легенда. Градът не само приема хора от цял свят по време на великолепния карнавал - тук хората танцуват при всяка възможност.

16 ден /11.04.2024/ четвъртък

Закуска. Възможност за индивидуално разглеждане на Рио де Женейро и плаж. Свободно време. Нощувка.

Плажовете на Рио де Жанейро са сред най-добрите в света, а водата е пълна с живот. Всъщност никой посетител не трябва да си тръгва без да се е докоснал до някой от стотиците плажове в Рио. Освен Копакабана, други добри плажове са Прайня, Грумари, Ангра дос рейс, Пиедаде и Журубайба.

17 ден /12.04.2024/ петък

Закуска. Организиран трансфер пристанище – летище. Отпътуване с директен полет за Рим в 14.25 ч. с редовен полет на ITA Airways. Нощен полет.

18 ден /13.04.2024/ събота

Пристигане в Рим в 06.45 ч. Възможност за разходка и обяд в Рим. Отпътуване за София в 16.00 ч. Пристигане в 18.50 ч.

Повече подробности за офертата може да откриете тук!



  Последни новини
  Анкета