Четвъртък, 09 Май 2024
        
Кораби Новини

Princess Cruises пусна нов кораб

   
Princess Cruises пусна нов кораб

Princess Cruises добавя повече любов към най-новата си „Лодка на любовта“, която дебютира през февруари 2024 г. Круизната линия обяви ново специализирано изживяване за хранене като първо по рода си сътрудничество със световноизвестния художник Ромеро Брито, основател на Движението за щастливо изкуство.
Sun Princess, първият от новия клас кораби Sphere на Princess Cruises, ще дебютира с ново изживяване за хранене по време на старта си през февруари 2024 г. „Love by Britto“ ще съчетае дръзкия, колоритен стил на Britto с подбрано меню от главния готвач Руди Содамин в ново, вдъхновено от изкуство изживяване на палуба 17 на Sun Princess.
Иновативната нова концепция ще предложи обстановка, произведения на изкуството и меню, специално проектирани да създадат несравнима дестинация за хранене, създавайки бутиково пространство за двойки, които да се потопят в „свят на ярки цветове, смели шарки и искрени емоции“.
Преминавайки в мултисензорно изследване и предлагайки ястия, олицетворяващи страстта на художника, уникалното изживяване включва седемстепенно меню с фиксирана цена, струващо $149 на човек.
Първият кораб на Princess, задвижван от втечнен природен газ, и първият нов клас кораби Princess от дебюта на Royal клас през 2013 г., Sun Princess в момента се строи в корабостроителницата Fincantieri в Италия. Той ще бъде 175 500 - тонен кораб с 4300 гости, когато дебютира на 8 февруари 2024 г.
 



  Последни новини
  Анкета