Четвъртък, 09 Май 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Не изпускайте възможността за бели нощи и зашеметяващи фиорди

   
Не изпускайте възможността за бели нощи и зашеметяващи фиорди
  Google

Круизите, с които се посещават норвежките фиорди, предлагат едно по-различно преживяване. Спиращи дъха гледки, уникални пейзажи, зашеметяващи фиорди и Северното сияние – мечта за не един или двама пътешественици. Най-северната страна в Европа е и една от най-красивите в света.

Най-добрият и вълнуващ начин да се насладите на безкрайно красивите гледки е на борда на някой круизен кораб. Въпреки, че фиордите в Норвегия далеч не са единствените по света, те са най-популярни сред туристите заради тяхната невероятна красота, спокойствието на селата по бреговата линия, заобикалящите ги планини и вкусната храна.

Пътуването с круиз до прекрасните градове Хамбург, Олесун, Хонингсвог, Тромсьо, Трондхайм, Молде, Берген и Кристиансанд е страхотно приключение, което предлага възможност да откриете красотата и културата на тази част от света.

От Crusit ви предлагат незабравимо изживяване с MSC Preziosa до тези впечатляващи дестинации. Пътуването стартира със самолет от София до Хамбург, след което се качвате на невероятния кораб MSC Preziosa, за да изживеете едни от най-незабравите и изключителни 13 дена от вашия живот. Датата на отпътуване е 12.07.2024 г. Сега може да се възползвате от възможността за ранни записвания до 15.02.2024 г. на промоционални цени от €2296, защото започна сформирането на круизната група. Не изпускайте това приключение!   



  Последни новини
  Анкета