Понеделник, 13 Май 2024
        
Кораби Морски круизи Оферти

Любим круиз до 5 канарски острова и Мадейра на Costa Fascinosa

   
Любим круиз до 5 канарски острова и Мадейра на Costa Fascinosa
  Apollo

Това пътешествие с круиз е чудесен вариант да посетите прекрасни дестинации като Мадейра, Франция, Италия, Испания в съчетание с активна почивка. Луксозният кораб Costa Fascinosa осигурява всички необходими удобства за почивка на цялото семейство - от нощни заведения, до фитнес, СПА и детска анимация. Възползвайте се от неустоимото предложение на Apollo на цени от 3575 лв. на човек. Отпътуването е на 13.05.2024 г. с продължителност 16 дни/15 нощувки.

Цената включва:

  • Самолетни билети с летищни такси
  • Трансфери летище – хотел – кораб – летище
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Барселона
  • Панорамна обиколка на Барселона
  • 14 нощувки на борда на круизен кораб COSTA Fascinosa
  • Пълен пансион на борда – 14 закуски, 13 обяда, следобеден снак, 14 вечери в основния ресторант и бюфета
  • Наливна вода, кафе и чай в зоната на бюфета
  • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж
  • Участие в игри, състезания, тематични партита
  • Жива музика, шоу програми, анимация
  • Пристанищни такси
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  • Тур мениджър от агенцията

Круизен кораб COSTA Fascinosa

Корабът е пуснат на вода през 2012 г. и реновиран през 2018 г. Капацитетът му е за 3800 гости и има екипаж от 1100 души. Интериорът му е вдъхновен от места, герои, истории, музика. Имената на дековете разказват истории – Топ Капъ, Багдат, Риголето, Аида, Кармен, Тоска.

Голям избор от места за хранене и забавления

Корабът разполага с 6 ресторанта и 11 бара, подходящи за всеки вкус: основни ресторанти, бюфет на самообслужване, Гурме ресторант Archipelago, в който трима известни шефове представят дегустационно меню; Sushino – нов ресторант на борда, в който можете да се насладите на японското майсторство в приготвянето на суши, нигири, маки, сашими, моки; Традиционната Пицария Pummid`Oro – пица и моцарела с домашен вкус; Джелатерия с италиански сладолед и шоколадови пралини; The Salty Beach – любимото място на младежите на борда, което предлага хамбургери, фокача, пържени картофи и тестени изкушения; Сладкарница Sal de Riso - автентични десерти от крайбрежието на Амалфи. Разнообразни барове – Blue Velvet Piano Bar, Grand Bar Topkapi, Bagdad Café, Salone Cheri и др.

Забавления - На борда има театър, в който се представят музикални и акробатични програми, казино, библиотека, 4D кино, фото студио, магазини и бутици, дискотека.

СПА и Релакс - Възможност да прекарате време в уелнес център със сауна, масажи, разкрасителни процедури, фризьор, маникюр. На ваше разположение са 4 басейна, 5 външни джакузита, открита палуба с шезлонги около басейните, фитнес, спортна зона за тенис, волейбол, баскетбол, външна зона за джогинг.

Зона за деца и младежи - забавления Peppa Pig, детски клуб за деца от 3 до 11 години, спорна зона.

Стаи - Може да избирате от 1508 каюти, част от които са апартаменти, с балкон, с прозорец или вътрешни, каюти за инвалиди. Всички те са с индивидуален климатик, телефон, телевизор, сейф, сешоар, мини бар/хладилник.

Повече подробности за круиза може да откриете тук.



  Последни новини
  Анкета