Събота, 18 Май 2024
        
Кораби Новини

Royal Caribbean разкрива изживяванията за хранене в Utopia of the Seas

   
Royal Caribbean разкрива изживяванията за хранене в Utopia of the Seas

Royal Caribbean International публикува подробности за нови и променени изживявания за хранене на Utopia of the Seas, кораб от клас Oasis, който ще дебютира през юли, съобщава Travelweekly. Utopia ще представи заведение за хранене в стил „улична храна“, наречено The Spare Tyre. Разположен край басейна и проектиран като камион за храна, ресторантът ще предлага на своите клиенти сандвичи с дърпано свинско, чийзбургер и ежедневни десерти.

Корабът също така ще разполага с Royal Railway - Utopia Station, завладяващо място за хранене, което ще имитира изживяването от вечеря във влак. Приключението ще започва с напитки преди вечеря на перона на гарата. Когато прозвучи сигналът за качване във влака, гостите ще се качат във вагон-ресторанта, където ще видят пейзажи през своите „прозорци“, като например Дивия запад.

Както в новата Icon of the Seas, Royal Caribbean премества специализирания японски ресторант Izumi в Central Park на Utopia. Мястото ще предлага витрина за суши, както и улична храна и сладкиши, вдъхновени от Япония. Giovanni's Italian Kitchen & Wine Bar ще е двуетажно пространство. Специализираният ресторант ще се простира и до външна тераса, наречена Gio Terrazza, с гледка към крайбрежната алея. Utopia също така ще разполага с The Mason Jar Southern Restaurant and Bar (въведен в Wonder of the Seas) и старите любими места за морски дарове, като Hooked, Chops Grille и Trellis Bar. Корабът ще предлага повече от 20 заведения за хранене. Плавайки на кратки круизни дестинации от порт Канаверал във Флорида, Utopia е шестият кораб от клас Oasis на Royal Caribbean.



  Последни новини
  Анкета