Събота, 18 Май 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Незабравимо пътешествие през сърцето на Северна Европа

   
Незабравимо пътешествие през сърцето на Северна Европа

Круиз от Хамбург до Нюкасъл, Единбург, Къркуол и Инвъргордън обещава завладяващо пътешествие през Северна Европа, предлагащо смесица от исторически места, културни преживявания и зашеметяваща природна красота. Това е прекрасна възможност да изследвате някои от най-забележителните градове и красоти на Великобритания и Шотландия.

От Авиата Круизи ви канят да се присъедините към това пътешествие на борда на AIDAdiva за 7-дневно пътешествие на цени, започващи от 995 евро. Имате възможност да избирате от следните дати:

  • 29.03.2024 г.
  • 05.04.2024 г.
  • 12.05.2024 г.

Ето и подробен преглед на задължителните атракции във всяка от тези пленителни дестинации:

Хамбург, Германия

Исторически забележителности: Разгледайте Любек, включен в списъка на ЮНЕСКО, най-големият складов район в света и модерния HafenCity.

Културни изкушения: Потопете се в богатата културна сцена на града в Hamburger Kunsthalle и Международния морски музей.

Нюкасъл, Великобритания

Исторически забележителности: Открийте средновековния замък Нюкасъл и емблематичния мост Тайн.

Културни скъпоценни камъни: Потопете се в оживената художествена сцена на града в BALTIC Center for Contemporary Art и Sage Gateshead.

Единбург, Шотландия

Единбургският замък: Разгледайте тази историческа крепост и се насладете на панорамна гледка към града.

Royal Mile: Разходете се по тази емблематична улица, облицована с очарователни магазини, пъбове и исторически забележителности.

Къркуол, Шотландия

Катедралата Св. Магнус: Полюбувайте се на тази великолепна катедрала от червен пясъчник, шедьовър на средновековната архитектура.

Дестилерия Highland Park: Насладете се на обиколка на тази известна дестилерия и се насладете на мъничка драм шотландско уиски.

Инвъргордън, Шотландия

Инвърнес: Отправете се на живописно пътешествие до столицата на Хайлендс и разгледайте историческия замък Инвърнес и катедралата Св. Андрей.

Лох Нес: Открийте легендарното езеро Лох Нес и внимавайте за неуловимото чудовище от Лох Нес.

През целия круиз AIDAdiva ще ви предложи разнообразни удобства и забавления на борда, включително ресторанти, басейни, спа център и различни забавления.

Този 7-дневен круиз обещава възхитителна комбинация от история, култура и природна красота, предлагайки едно незабравимо пътешествие през сърцето на Северна Европа. Независимо дали искате да разгледате исторически забележителности, да се потопите в местната култура или просто да се насладите на зашеметяващата природа, този круиз има по нещо за всеки.



  Последни новини
  Анкета