Вторник, 21 Май 2024
        
Дестинации Новини

Круизни дизайнери споделят любимите си дестинации

   
Круизни дизайнери споделят любимите си дестинации

Запознайте се с круиз-дизайнерите на Kruizi.bg и разберете кои са любимите им круизни дестинации на вълните на романтиката.
Ирена споделя: "Романтиката на круизното пътуване за мен е споделеното пътуване с любим човек, всеки миг е романтичен – от събуждането и посрещането на изгрева, до разходките из прекрасните крайбрежни градчета, коктейлът и изпращането на залеза или любуването на безброй звезди и безкрайното море!".
Нейният любим романтичен круизен маршрут е може би едно от най-романтичните места в Европа - Венеция. "Нямам търпение да се върна там с отплаванията на Costa Deliziosa от Маргера", казва Ирена.
Повече информация тук https://bit.ly/KruiziBG_Romantic_Irena
 
Михаела споделя: "Круизното преживяване ни дава възможност да споделите с най-близкия до сърцето си човек незабравими моменти и гледки, да се потопите в мечти на ръба на някой от многобройните инфинити басейни, които най-новите кораби предлагат, да се поглезите заедно с един ден само за вас в СПА-зоната или просто да наблюдавате сгушени морето и небето, сливащи се в безкраен хоризонт с чаша вино в ръка на най-високата палуба, докато корабът отплава". 
Нейният любим романтичен круизен маршрут е с посещение на лазурния бряг на Франция. Новите и модерни сгради се преплитат с архитектурните забележителности от миналите векове, за да напомнят не само до къде сме стигнали, но и да не забравяме миналото! Тесни улички в контраст с големи площади, музеи и галерии, красива природа, безкрайни морски гледки и многобройни романтични места за отдих ви очакват да им се насладите заедно с любимия човек! 
Круизът може да намерите тук https://bit.ly/KruiziBG_Romantic_Mihaela
 
Патрисия споделя: "Морето е романтика. Лъчите на слънцето, които се отразяват върху вълните, и лекият бриз, създават специална атмосфера. Романтиката на круизното пътуване се крие във възможността да споделям специални моменти с любимия човек в прекрасна обстановка. От прегръдките под звездното небе до тихите разходки по откритите палуби - всеки момент на круиза става част от нашата история. Луксозната обстановка, персоналното внимание и разнообразието от забавления правят този тип пътуване не само романтичен, но и незабравим за всяко семейство и влюбена двойка".
Нейният любим романтичен круизен маршрут - гръцки острови от Истанбул. Започвайки от този магически град, разположен на два континента, круизният маршрут преминава през интересни, богати и исторически наследства - уникална комбинация от екзотика, култура и романтика. 
Необятните светлини по дължината и височината на моста на Чанаккале спират дъха нощно време, когато корабът напуска Мраморно море и продължава маршрута си в Егейско море към гръцките острови. Комбинация от красиви пейзажи, древна история и безгрижност. А залезите на Санторини са като пламъци на страст, разливани в небето, които създават усещане за магия и вълнение.
Круизът може да намерите тук https://bit.ly/KruiziBG_Romantic_Patrisia
 
Димо Христов 


  Последни новини
  Анкета