Сряда, 22 Май 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Открийте сезона с много слънце и емоции

   
Открийте сезона с много слънце и емоции

Време е да помислите за пролетната си ваканция, като разгледате интересните предложения за круизи на Ocean Travel с невероятния Celestyal Journey. За всички, които търсят нови хоризонти с много повече от щипка история, култура и красота е Адриатическият круиз Дубровник, Котор, Бари, Корфу, Кефалония и Катаколон, който стартира на 01.03.2024 г. на цени от 1 252 лв.

Не мислете и открийте сезона с много слънце и емоции. Цялостното обновяване на флота на Celestyal е още един знак за изпълнение на поетия ангажимент на Celestyal към своите клиенти да инвестира непрестанно в нови предложения.

Цената на този круиз включва:

  • Транспорт с туристически автобус до пристанище Пирея, Атина в двете посоки
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • 7 нощувки на круизния кораб Celestyal Journey
  • INCLUSIVE програма на борда – закуска, обяд, вечеря, съгласно програмата на борда, неограничено количество напитки в ресторанта по време на обяд и вечеря
  • €75 ваучер за екскурзия на брега по избор
  • Пристанищни такси и такса обслужване
  • Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000 евро

Маршрут: Пирея (Гърция)/ Кефалония (Гърция)/ Дубровник (Хърватия)/ Котор (Черна гора)/ Бари (Италия)/ Корфу (Гърция)/ Катаколон (Гърция)/ Пирея (Гърция)

Програма:

1 ден София- Пирея. Отпътуване от София. Нощен преход до пристанище Пирея.

2 ден Пирея. Настаняване на круизния кораб Celestyal Journey в 10:00. Отплаване в 13:00. През първата нощувка на борда ще имате възможност да релаксирате и да се отдадете на гостоприемството, в очакване на новите приключения на този вълнуващ круиз. Вечеря, увеселителни програми. Нощувка на круизния кораб.

3 ден Кефалония. Вашата първа спирка е остров Кефалония, най-големият остров в Йонийското море, който впечатлява с прекрасната си природа – от лазурните сини води и ситен пясък, до множество пещери, очарователни села и покрити с ели земи. Възможност за допълнителна екскурзия „Най-доброто от Кефалония“.

4 ден Дубровник. Докато наближавате Дубровник, погледите ви ще бъдат насочени към извисяващите се градски стени. Градът е включен в списъка на ЮНЕСКО и привлича хиляди туристи със своята история, култура и плажове. Старият град ще ви пренесе назад в миналото с варовикови улици и барокова архитектура, а новият – ще ви впечатли с атмосферата в привидно безкрайните барове, кафенета и ресторанти.

5 ден Котор. Следващата спирка е заливът на град Котор – вдъхновяващ фон на средновековен лабиринт от зашеметяваща архитектура, венециански дворци, богато украсени църкви, музеи и площади, наситени с кафенета, барове и ресторанти. Историята на града, част от културното наследство на ЮНЕСКО, може да бъде проследена до древни римски времена, и комбинирано с великолепната природа, го прави посещавано място от хиляди туристи годишно.

6 ден Бари. Италианският пристанищен град Бари предлага забележителна комбинация от старо и ново, с исторически църкви, замъци и пиаци, разположени в близост до модерни галерии, магазини и музеи.

7 ден Корфу. Следващата спирка е град Корфу, който е космополитен, очарователен и приятелски настроен. Можете лесно да се изгубите, докато изследвате тесните улички, попивате атмосферата и се срещате с местните жители в едно от многото кафенета, барове и ресторанти. Ще бъдете изненадани от италианското усещане, което се дължи до голяма степен благодарение на венецианската архитектура, но няма да останете изненадани от топлото гръцкото посрещане.

8 ден Катаколон. Докато акостирате в заспалото рибарско селище Катаколон, никога не бихте си представили тайния скъпоценен камък, който той пази. Наблизо е древният град Олимпия, който носи богатство от безценни артефакти и скулптури, докато същевремено 50-километров пясъчен плаж с кристално сини води предоставя място за релакс.

9 ден Пирея. Корабът акостира на пристанище Пирея около 07:00 часа. След закуска, ще слезете от кораба и ще отпътувате за България. Пристигане в София привечер.

Повече подробности за офертата може да откриете тук.



  Последни новини
  Анкета