Петък, 24 Май 2024
        
Кораби Морски круизи Оферти

Повече от ваканция с най-големите кораби в света

   
Повече от ваканция с най-големите кораби в света

Royal Caribbean и Круизи представят чудесни промоция за своите клиенти. Имате възможност да се възползвате от предложенията и да направите своите резервации до 29.02.2024 г.

  • Всеки втори гост, настанен в каюта получава 60 % отстъпка от цената на круиза. Промоцията е за избрани отплавания на и след 01.03.2024 г.
  • Децата пътуват само на пристанищни такси за избрани отплавания. Гости на възраст под 12 години, които пътуват с 2-ма възрастни, споделящи тройна или четворна каюта, получават промо-цена пристанищни такси за резервации само за круизи с 3 или повече нощувки. Периодът за резервации е до 24.02.2024 г. за всички отплавания между 01.03.2024г. - 25.04.2026.

Топ-предложения за пътуване с деца:

1/ Oasis of thе Seas e в Средиземно море през май 2024 с цена за дете € 96. Круиз западно Средиземноморие с един от най-големите плаващи курорти в света Oasis of the Seas. Oчакват ви уникални забавления - парк с 20 000 свежи растения, фантастично разнообразие от водни паркове, шоу програми, зони за релакс, спортни дейности, 20 ресторанти. Изпълнен с чудни екстри – бар с роботи, най-високата водна пързалка в морето и още изненади.

2/ Anthem of the Seas с Норвежки фиорди през май 2024 с цена за дете € 96. Anthem of the Seas включва открити пространства и възможности за забавления като блъскащи се колички, цирково училище, страхотен скайдайвинг симулатор RipCord и North Star - стъклена капсула, която се издига на близо 100 м във въздуха, предоставяйки на гостите на кораба изключителна 360° гледка. Корабът разполага със стена за катерене, два вътрешни и два външни басейни, както и СПА и фитнес центрове.

Един от корабте на Royal Caribbean обявяван неведнъж за най-забавното място за ваканция в света. Политиката на компанията е да поощрява активната почивка, като осигурява за първи път в историята развлечения като стени за скално катерене, ледена пързалка на борда на кораба, изкуствени вълни за каране на сърф, специализирани дейности за деца "Adventure Ocean" от различните възрастови групи. През деня на борда на кораба се провеждат различни видове игри и спортни състезания, които са направени така, че в тях с радост участват и деца, и родители.



  Последни новини
  Анкета