Сряда, 29 Май 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Една седмица спокойствие из гръцките острови

   
Една седмица спокойствие из гръцките острови
  Google

Подарете си спокойствие с Crusit и седемдневен круиз на Celestyal, за да направите заедно една от най-атрактивните и красиви обиколки на гръцките острови. Ще имате възможността да се потопите в красотата на островите Санторини, Крит, Милос и Миконос, както и руините на древния град Ефес в днешна Турция на цени от 499 евро. В цената влизат и трансфер от пристанището на Миконос до центъра на града, всички такси на борда, както и ваучер на стойност €75 за брегова екскурзия по избор.

Ако искате да направите круиза си истински ол инклузив - ще ви струва само €120 допълнително, срещу които ще получите и още €75 за брегова екскурзия, и по час wifi на кораба дневно.

Подробности за пакетите напитки, ще откриете тук. Тръгването е на 10.03.2024 г. от София и само след няколко часа ще се качите на най-новия кораб на Celestyal Cruises - Celestyal Jorney, откъдето започва вашето пътешествие.

За кораба

Celestyal Journey е в основата на това да отидете по-далеч и да се доближите до невероятните дестинации, които посещавате, изследвайки Гърция и Източното Средиземноморие. Celestyal Journey е реновиран и готов за първото си плаване през септември 2023 г.  С капацитет от 1260 пътници, най-новият кораб предлага на повече гости възможността да превърнат списъка си с желания за почивка в реалност.

  • Гастрономия

Корабът Celestyal Cruises Journey разполага със 7 нови възможности за хранене, включително ресторант Thalassa, ресторант Olive, ресторант Leda Casual Dining, Grill Seekers, Pink Moon (азиатски ресторант) и ексклузивната Chef's Table (VIP трапезария със станция за демонстрация на готвене на живо). Ресторант Thalassa е отворена за закуска, обяд и вечеря (а ла карт меню). Leda Casual Dining е открита зона за сядане в стил бюфет, където се сервира континентална закуска (7-8:30 ч.) и следобеден чай с леки закуски (4-5 ч.). Други места за хранене включват ресторант Marco Polo, ресторант Mediterraneo, специализиран ресторант The Grill и салон The Grill.

  • Барове и заведения

Какъвто и да е вашият избор на напитка, новите 8 бара предлагат разнообразна селекция от алкохолни и безалкохолни напитки. Вземете бира и гледайте някое от зашеметяващите ежедневни представления в ΘEATRO, потопете се в електрическата атмосфера на Ble Bar and Lounge или се отправете към Martini Bar и се насладете на някой от ексклузивните характерни коктейли.

  • Услуги на борда

Качете се на борда и се настанете удобно в една от реновираните 630 каюти. Корабът има 12 палуби, от които 9 са достъпни за пътници и 5 с каюти.

- Круизният кораб разполага с три конферентни зали (Symposium 1, 2 и 3), в които се провеждат срещи на големи групи и корпоративни срещи, лекции, семинари, конференции на море и други частни събития.

- На кораба има три безмитни магазина ("Duty-Free and Value", "Agora", "Essentials"), включително общ магазин за бързооборотни стоки. В магазините на борда се продават алкохол, тютюневи изделия, маркови парфюми, козметика, слънчеви очила, мода и аксесоари, както и луксозни часовници - всичко това на безмитни цени.

- СПА центърът се състои от 2 сауни, 1 парна баня и джакузи, стаи за процедури. Фитнес залата е оборудвана с бягаща пътека, велосипеди за упражнения, свободни тежести.

- Основната палуба с басейни на Celestyal Journey (палуба 11) разполага с голям плувен басейн, 1 открито джакузи/хидромасажна вана и 2 спа басейна/хидромасажни вани. Цялата зона на басейна е покрита с прибиращ се стъклен покрив. Луксозното курортно изживяване тук се осигурява от гръцки деликатес с луксозни шезлонги. Това е и мястото за партитата на откритата палуба, които се провеждат вечер.

- Спортният комплекс на кораба обединява пълноразмерен тенис корт (на левия борд), пълноразмерно баскетболно игрище (на десния борд) и зона за игри на палубата около плъзгащия се купол (куиди, голф игрище, табла).



  Последни новини
  Анкета