Сряда, 05 Юни 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Очакват ви великолепни круизи с Norwegian Sky

   
Очакват ви великолепни круизи с Norwegian Sky
  Google

В периода ноември 2024 - април 2025, кораб Norwegian Sky ще извърши серия от маршрути от Арабските емирства през Африка и островите в Индийския океан до Югоизточна Азия, където ще остане за зимния сезон, а в ранната пролет ще се отправи към Япония и Корея.

Корабът е построен през 1999 г. През 2019 г. той преминава основен ремонт, включително пълно обновяване на вътрешния дизайн и адаптиране на общите части към FreeStyle концепцията за круизното пътуване. Големината и капацитетът на Norwegian Sky са много подходящи за плавания до по-отдалечени или по-малко достъпни дестинации. Това е един чудесен кораб за пътуване с цел опознаване на нови дестинации. На борда няма огромни аквапаркове, но има всичко необходимо за спорт, почивка и приятно прекарване на времето през деня и вечерта. А вечерите са FreeStyle, както на всички останали кораби от флотилията на Norwegian Cruise Line. Това означава, че не се налага да спазвате дрескод, той е resort-casual, няма официални вечери, няма строги изисквания по отношение на облеклото. Няма фиксирани часове за хранене, на ваше разположение има 8 различни ресторанта, така че може да се храните когато и където пожелаете.

Повече информация за кораба, маршрутите на круизите, датите на отплаване и цените ще намерите от круизна агенция КОНТИТРАНС М.

Най-същественото за круизите на NORWEGIAN Cruise Line

Те са FreeStyle, което е голямо предимство за хората, които искат да забравят за малко официалното облекло, точното време и всякакви други условности по време на лятната си ваканция. Norwegian предлага най-евтините пакети напитки в круизната индустрия. Само за 199€ за човек, за 7-дневен круиз, ще получите всички напитки, описани ТУК, плюс безплатни вечери в някои от специализираните (иначе платени) ресторанти на кораба, плюс пакет интернет, плюс отстъпка от цената на бреговите екскурзии.

Ако искате да пътувате с голям кораб заедно с цялото си семейство, но търсите по-луксозна форма на настаняване, с повече удобства и екстри, тогава знайте, че на корабите Norwegian Epic, Norwegian Jewel, Norwegian Pearl, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Bliss, Norwegian Joy, Norwegian Encore и Norwegian Escape има подходящи апартаменти в специалната VIP-зона, наречена HAVEN. Идеята на тези апартаменти е да получите повече удобства, тишина и спокойствие и по-качествено обслужване, като същевременно може да ползвате всички предимства на пътуването с голям кораб. Някои от апартаментите в HAVEN-зоната са с 2 отделни спални, една за родителите и една за децата. Цените са значително по-високи спрямо тези, за настаняване в стандартни каюти, но си заслужават.

Флотилията на Norwegian включва и няколко кораба, които според големината и броя пасажери попадат в клас „големи кораби“, но така или иначе са по-малки от круизните гиганти, построени след 2010 г. Ако желаният от вас маршрут се изпълнява с някой от тези кораби (Norwegian Spirit, Norwegian Sun, Norwegian Star, Norwegian Dawn, Norwegian Sky), не се притеснявайте. Тези кораби предлагат същите удобства, както по-големите си братя и сестри от флотилията на Norwegian, но имат едно безценно предимство - осигуряват атмосфера на уют и спокойствие, която е задължителен елемент на традиционното пътешествие по море. Norwegian Cruise Line предлага FLY&CRUISE пакети с полети от София или от главни европейски летища като Франкфурт, Лондон, Мадрид, Истанбул.

Подробности за FLY&CRUISE пакетите може да прочетете тук.



  Последни новини
  Анкета