Понеделник, 20 Май 2024
        
Кораби Оферти Речни круизи

Малките, но специални пътешествия

   
Малките, но специални пътешествия
  Google

Големите круизни кораби са впечатляващи, луксозни и предлагат множество удобства. Но речните кораби също заслужават вашето внимание.

Един от любимите речни круизни кораби е Crucevita, с който често се организират плавания по Рейн, включително и за круизи до Холандия и Белгия и този до Холандия, Германия, Франция и Швейцария. Корабът е проектиран така, че дизайнът му наподобява яхта. Интериорът на кораба също следва линията, типична за яхтите - удобство и елегантност.

Същевременно пасажерите могат да се насладят на максимално общо пространство, в което са разположени голяма дневна с камина, просторен салон и ресторант. Уютната атмосфера край камината е допълнена с богата библиотека и меките кресла на основната палуба. На нея ще намерите и сауната, и фитнес залата. Слънчевата палуба е разделена на две зони - открита част с шезлонги и покрита с тента зона.

Корабът разполага с 3 палуби, капацитетът е 110 гости. На разположение на гостите са ресторант, бар, зона с камина и кресла, машина за кафе и чай на самообслужване през целия ден, библиотека, сауна и фитнес, слънчева тераса със шезлонги, безжичен интернет срещу заплащане. Корабът разполага с 3 палуби - основна, средна и горна. Каютите се намират на основната и средната палуба, и всички имат прозорци. Основната разлика е, че в каютата на средна палуба има големи френски прозорци. Големината на кабините е около 12 кв. м.

Капацитетът им е 2 човека - 2 възрастни или 1 възрастен и 1 дете. Леглата могат да са разделени или да бъде 1 спалня. Обзаведени са с индивидуален климатик, сателитна ТВ, сешоар, сейф, телефон, баня и тоалетна.

Douro Cruiser също е прекрасен. Корабът е конструиран през 2005 г. и реновиран през 2014 г. Капацитетът му е 130 души. Разполага с 4 палуби, свързани със стълби и асансьор. Най-горната палуба е с открита тераса със шезлонги и малък басейн. На втора палуба има панорамен бар и лондж, рецепция, сувенирен магазин. Ресторантът се намира на първа палуба.

MS Botticelli е реновиран през 2016 г. и разполага с ресторант, бар, слънчева тераса с шезлонги. Каютите са общо 75, разпределени на 2 палуби, с площ около 11 кв. м. На основната има общо 51 каюти с прозорец. На горната палуба се намират 24 кабини с големи отварящи се (плъзгащи) прозорци. Всички каюти са с индивидуален климатик, баня и тоалетна, телефон, телевизор, сейф.

Вижте повече за този и други кораби, както и предложенията за речни круизи от Apollo.