Понеделник, 20 Май 2024
        
Дестинации Кораби Речни круизи

Круизът, който заслужава вашето внимание

   
Круизът, който заслужава вашето внимание
  Google

Възможността да плавате по реки, които са сред най-красивите и спокойни водни пътища в света, е изкушение, на което трудно можете да устоите. Разбира се, речният круиз е нещо повече от просто прекарване на време в плаване по вода. Пътувайки ще откривате великолепни градове и забележителности по пътя.

Речните круизи заслужават вашето внимание. От „Д.А.Травъл Круизи“ ви канят да се възползвате от традиционните малки круизи, които са много удобни и не изискват вземането на дълъг отпуск. Едно такова мини пътешествие е круиз по каналите на Белгия от Амстердам до Антверпен за 4 нощувки на борда на MS Claude Monet на компанията CroisiEurope Cruises. Периодът на пътуването е от 25- 29.04.2024 г. Цените, които започват от 689 евро включват:

  • Избраната категория кабина
  • Изхранване на база пълен пансион
  • Развлекателна програма на борда
  • Използване на бордови съоръжения
  • Пристанищни такси
  • Транспортиране на багаж до/от кабината

CroisiEurope е лидерът в европейските речни круизи. Всяка година приветства близо 200 000 гости на борда на своите 50 кораба, които плават по реките на Европа и света. Основан като семеен бизнес, вече три поколения, горд със своята независимост, съвременните и модерните кораби могат да превозват между 16 и 200 пътници на борда. Корабите са ценени от международна клиентела заради очарованието и качеството на живот на борда.

Програмите за речни круизи позволяват на гостите да открият най-красивите исторически, художествени и архитектурни съкровища в света и по-специално онези, които са класифицирани като световно наследство на ЮНЕСКО. Това не са единствените критерии, използвани при изготвянето на нов маршрут, като вземат предвид специфичните вкусове на своите клиенти. Желанието им е да съчетаят почивка и активности, вкусна храна и културни посещения, големи градове и малки райски кътчета, както и да посетят няколко държави наведнъж.

Повече подробности за круиза може да откриете тук.