Петък, 14 Юни 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Промоции на луксозни all inclusive круизи на Seabourn

   
Промоции на луксозни all inclusive круизи на Seabourn

От Контитранс-М открехват вратата към луксозния круизен продукт на Seabourn. Корабите са с малък капацитет и предлагат изключителни удобства, настаняването е само в апартаменти, 90% от които са с веранди. Първокласно обслужване и хранене. Елегантен интериор. Непринудена атмосфера на борда. Не се предлагат занимания и атракции за деца, луксозните круизи са подходящи за гости, които търсят богата екскурзионна програма, прекрасни условия за пребиваване на борда на круизния кораб, пътешествие до малко известни и трудно достъпни дестинации и истинско, пълноценно круизно изживяване.

Круизите на Seabourn са all inclusive, в цената е включено всичко необходимо по време на круиза, с изключение на бреговите екскурзии, спа услугите и казиното. Има едно изключение обаче - круизите с двата експедиционни кораба – Seabourn Venture и Seabourn Pursuit. Това са най-модерни експедиционни кораби в света, годни да плават в разнообразни екстремни условия, включително дълбоко към устието на Амазонка или пък в ледените води на Арктика и Антарктика.

По време на експедиционните круизи, освен всякакви услуги и удобства на кораба, гостите получават също възможност да стъпят на необитаеми брегове и да наблюдават от близо прелестите на местния ландшафт. На тяхно разположение има лодки „зодиак“ за плаване до недостъпни по друг начин места, а за студените дестинации, Арктика и Антарктика, е предвидено и ползване на специално термоизолиращо облекло и обувки.

Радгледайте предложенията за този тип невероятни круизи от Контитранс-М.



  Последни новини
  Анкета