Четвъртък, 20 Юни 2024
        
Дестинации Оферти

Мечтата ви може да се сбъдне

   
Мечтата ви може да се сбъдне

Обиколете близки и далечни морета и океани с корабите на най-добрите круизни компании в света. Изберете круизи, тръгващи от най-удобното за вас начално пристанище. Специалистите от Бояна-МГ ще ви помогнат да направите най-добрия избор на време и маршрут. Всеки ще признае, че в даден момент в живота си мечтае или е мечтал да обиколи света на борда на круизен кораб. Доскоро се смяташе, че круизите са привилегия на богатите. Но дали е така? Реализирането на тази мечта е абсолютно достижима, тъй като круизните компании все по-често предоставят промоционални цени за ранни записвания, последни места, както и други специални оферти.

Сред най-търсените маршрути са тези, които обхващат Средиземноморието и Гръцките острови, като от съществено значение за това са пристанищата на отплаване, които са в близост и/или с удобни полетни връзки до/от България.

За тези от вас, които предпочитат да имат обслужване на български език, от Бояна-МГ предлагат една от най-търсените дестинации за круизно пътуване - Египет. Разгледайте офертата за круиз по Нил с организиран полет и водач от България – от София, а за някои от датите е възможно отпътуване и от Варна.

На сайта на Бояна-МГ ще откриете невероятно разнообразие от круизни маршрути наблизо или в екзотични страни – над 4100 оферти, сортирани по региони, за да се ориентирате бързо и лесно кой е най-подходящият за вас вариант.



  Последни новини
  Анкета