Вторник, 25 Юни 2024
        
Морски круизи Новини

Silversea пусна ексклузивна продажба за 2025

   
Silversea пусна ексклузивна продажба за 2025

Silversea Cruises стартира вълнуваща възможност за предварителна продажба от своята колекция за лято 2025 г., включваща общо 206 пътувания, планирани да отпътуват между март и ноември. Тази невероятна възможност подчертава ангажимента на Silversea да бъде лидер в богатите на дестинации луксозни круизи, предлагайки на пътниците широка гама от преживявания.

Забележителна подробност е огромното разнообразие от предложения. 12-те кораба на Silversea ще посетят забележителните 409 дестинации в 60 страни. Това отличава Silversea, като я прави круизната линия с най-много дестинации, които се предлагат.

 

 

За пътниците, които искат се възползват максимално от дестинациите, които посещават, колекцията за лято 2025 г. предоставя изобилие от възможности. Компанията предоставя 66 нощувки и 421 късни отплавания на корабите, което позволява на гостите да се възползват максимално от времето си на брега и да се потопят в местните култури.

 

 

Тези маршрути също така съчетават емблематични пътувания, съчетани с нови преживявания, осигурявайки незабравими моменти за пасажерите.

 

 

Silversea значително разширява присъствието си в Средиземно море с 84 пътувания на 6 различни кораба. Тези пътувания осигуряват достъп до очарователни, по-малки пристанища, които често се пренебрегват от по-големите круизни линии. Най-новото попълнение на флота, Silver Ray запознава пътниците с известни дестинации като Монако, Сиракуза и Палма де Майорка, като същевременно предоставя изключителни кулинарни изживявания чрез програмата SALT на Silversea.

 

 

За всички с приключенски дух, колекцията на Silversea за лято 2025 г. включва 14 пътувания, включващи първото преминаване на Silver Endeavour през Северозападния проход. Тези пътувания предлагат несравним достъп до отдалечени дестинации, култури и редки диви животни, всичко това с опита на ръководителите на експедицията на Silversea.

 

 

Тези акценти разкриват само малка част за това, което колекцията за пътешествия на Silversea за лято 2025 може да предложи. С общо 206 пътувания в различни региони - Silversea продължава да предоставя на своите клиенти луксозните незабравими изживявания в някои от най-завладяващите дестинации в света.

 



  Последни новини
  Анкета