Понеделник, 20 Май 2024
        
Кораби Новини

10 неща, които можете да правите безплатно на круизен кораб

   
10 неща, които можете да правите безплатно на круизен кораб

На корабите на Norwegian Cruise Line ще намерите развлечения от всякакъв характер, както за възрастни, така и за деца.
Някои от развлеченията се заплащат допълнително като екстра към цената на круиза. Такива са например вечерите в специализираните ресторанти на кораба. Тези ресторанти са с по-малък капацитет спрямо основните a-la-carte ресторанти и бюфета, в които храненето е включено в цената. Специализираните ресторанти предлагат характерна кухня от различни региони на света, например френска, италианска, японска, мексиканска, бразилска и т.н. Храненето в специализираните ресторанти внася приятно разнообразие в круиза, затова го препоръчваме на всички, особено на онези с вкус към кулинарните преживявания. За да вечеряте в такъв ресторант обаче е необходимо да имате предварителна резервация и да заплатите такса или стойността на ястията от a-la-carte менюто в съответния ресторант. Други екстри срещу заплащане са например услугите на спа-центъра или пък дегустациите на напитки, или чиповете за казиното, както и жетоните за електронните игри, ползването на картинга и други подобни.

ИМА ОБАЧЕ ЕКСТРИ, КОИТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, КОГАТО ПЪТУВАТЕ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Такива са например:

1.FREESTYLE DINING 

(храненето в до 3 основни a-la-carte ресторанта, бюфети на самообслужване, 24-часовия снек-бар и др. в зависимост от кораба)

2.AQUA PARKS, SLIDES & HOT TUBS

 (ползването на аквапарка, басейни, шезлонги, хавлиени кърпи, водни пързалки, джакузи и всякакви водни съоръжения в зависимост от кораба)
 

3.HANG OUT ALMOST 2,5 OVER THE SHIP 

(ползването на спортните съоръжения включително комбинираното игрище за баскетбол, тенис, волейбол и други колективни игри)

 


4.CLIMB HIGH
(ползването на стената за скално катерене, на корабите на които има такава)
 

5.PERFECT YOUR PUTT

(ползването на голфсимулатора или игрището за мини голф, в зависимост от кораба)
 

6.AWARD-WINNING ENTERTAINMENT

(посещението на вечерните представления в театъра - мюзикъли, комедийни програми, илюзионисти и др.)

 


7.AFTERNOON DELIGHT

(следобедните сладки изкушения)

 


8.KIDS CLUBS

(участието на децата в групи по възрасти с интересни занимания под ръководството на обучени за работа с деца и тийнейджъри бойскаути)

 


9.LET'S GET PHYSICAL

(ползването на фитнес центъра)

 


10. FEEL FREE AT SEA

Изобщо, на корабите на Norwegian Cruise Line се чувствате напълно свободни да подреждате дневната и вечерната си програма така, както на вас ви харесва. Без ограничения и формалности, без спазване на строги часове и без официално облекло. 

ТОВА Е FREESTYLE КРУИЗ!

И ако това ви допада и привлича, изберете следващия си круиз за цялото семейство.
В селекцията ще намерите маршрути, за които в момента, 

ДЕЦАТА НАСТАНЕНИ НА 3-то/4-то ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В ДВОЙНА КАЮТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО*

За да разгледате подробното описание на маршрута и цените за круиз, за гости, настанени на нормални легла в двойни каюти, кликнете върху бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА.