Сряда, 26 Юни 2024
        
Морски круизи Оферти

Средиземноморска магия

   
Средиземноморска магия

Възползвайте се от невероятното предложение на Руал Травел и резервирайте своята есенна почивка сега. Маршрутът е повече от вълнуващ по дестинациите - Рим – Палма Де Майорка – Валенсия – Марсилия – Генуа – Чинкуе Терре.

Програмата е десетдневна – от 01.10 до 10.10.2024 г. на цени от 2 511 лв. и включва:

  • 2 нощувки със закуска в Рим в тризвезден хотел, всички трансфери
  • 7 нощувки на борда на круизен кораб Costa Pacifica, с включени пристанищни такси
  • водач–придружител от туроператора
  • забавления и развлекателна програма на борда.

Изхранването на борда на кораба е на база пълен пансион (закуска, обяд, вечеря и следобедна закуска). Лети се с авиокомпания „България Ер” (с включени летищни такси, един ръчен багаж и един чекиран багаж до 23 кг). Трансферите в Италия и при допълнителните екскурзии се извършват с автобус.

Корабът

Costa Pacifica е пуснат на вода през 2009 г. и е от клас Concordia от флота на Costa Cruises, представляващ категорията с най-големите и най-модерни круизни кораби на Costa. Проектиран е от архитекта и интериорен дизайнер Джоузеф Фаркъс, като темата е музиката. Всеки един дек на кораба носи името на известен музикант. Корабът разполага със звукозаписно студио, където гостите могат да изпеят любима песен, избрана от листа с над 400 произведения, като я запишат на музикална основа, за да създадат CD за спомен.

Повече подробности за програмата може да откриете тук.



  Последни новини
  Анкета