Понеделник, 20 Май 2024
        
Новини

Ambassador пусна офертите си за ранни записвания за сезон 2025/2026

   
Ambassador пусна офертите си за ранни записвания за сезон 2025/2026

Маршрутите на Ambassador Cruise Lines за 2025/2026 г., които ще отплават от седем пристанища в Обединеното кралство, се предлагат с редица отстъпки на половин цена и оферти за първокласни напитки за ранни резервации, съобщава Cruise Trade News.

Корабите Ambience и Ambition ще плават до общо 130 пристанища на три континента от следващата година, включително Западна Европа, Средиземно море, Скандинавски полуостров и Карибите. Всеки от тях ще тръгне от седем регионални пристанища в Обединеното кралство, от Лондон Тилбъри до Нюкасъл Тайн, Дънди, Ливърпул, Белфаст, Бристол Роял Портбъри и Фалмут.

Общо 31 плавания и две „специални събития“ ще се проведат на Ambience, докато Ambition ще предложи още 45 плавания и две „специални събития“, както и оферти за своите по-възрастни клиенти.

За да отбележи старта на новия сезон, Ambassador предлага различни промоции за всички плавания през сезон 2025/2026, в зависимост от наличността. Една от офертите включва безплатна резервация за втори гост.

Туристите, които пътуват самостоятелно също ще могат да се възползват от 50% отстъпка от тарифите за всички плавания през сезона.

Гостите, които искат да се насладят на пакета за напитки на Ambassador – пакетът Expedition, ще получат 25% отстъпка от цената. Този пакет напитки включва премиум вина, премиум спиртни напитки и коктейли, както и специални чай и кафе, безалкохолни напитки и бакшиши.