Понеделник, 08 Юли 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Спиращи дъха пейзажи на круиз до Азия

   
Спиращи дъха пейзажи на круиз до Азия
  Google

В последните години се наблюдава огромен интерес към азиатските култури. От зашеметяващи гледки, през екзотична кухня, до непозната култура, тази част от света натрупа много фенове. И въпреки че категорично страните ще удовлетворят този тип интереси на всеки – Сингапур, Тайланд и Малайзия предлагат много повече от това.

Богатата история, красивите забележителности и разкошната природа правят тези дестинации изключителни туристически места, които си заслужава да посетите. За това и туроператорът „Тара турс“ ги съчетава в незабравима екскурзия.

Групата ще пътува в периода 02-11.12.2024, създавайки уникално 10-дневно приключение по маршрут София-Сингапур-Пенанг (Малайзия)-Пукет (Тайланд)-Сингапур-София на борда на Anthem of the seas.

Цените започват от 4970 лева и включват:

  • самолетни билети София-Сингапур-София с прекачване в Истанбул, летищни такси
  • Круиз 5 нощувки на кораб Anthem of the seas в каюта с балкон на база пълен пансион, с включени: пристанищни такси; богат асортимент от храна за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря на бюфет и/или а-ла карт ресторант; наливна вода, филтър кафе, чай и лед в зоната на бюфет-ресторанта; забавления на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, басейни, външни джакузи басейни и солариум, шезлонги и кърпи за басейн; програма с атрактивни игри – фитнес център с най-съвременно оборудване
  • 2 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур;
  • Всички трансфери по програмата
  • Медицинска застраховка
  • Представител на туроператора от България

„Тара турс“ отправят покана и към дама, желаеща да се комбинира по круиза до Сингапур-Малайзия-Тайланд през декември. Ако вие сте този авантюрист и мечтаете да посетите тези земи, не се колебайте и посетете сайта на агенцията за повече подробности за офертата.

Пълната програма на круиза ще откриете тук.



  Последни новини
  Анкета