Понеделник, 20 Май 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Приказен маршрут на борда на MSC Euribia

   
Приказен маршрут  на борда на MSC Euribia
  Google

Близкият изток се развива като една от най-атрактивните и желани дестинации през последните години. Тези места очароват с древна история, екзотика на арабския свят и свръхмодерни курорти, в които всекидневно изникват нови и вълнуващи туристически атракции. Най-атрактивните дестинации са ОАЕ, Бахрейн и Катар, които в последните години се превърнаха в топ места за посещения на хора от цял свят. Дубай и Абу Даби са сред най - безопасните градове в света и са известни с либералните си възгледи към пристигащите туристи и тяхното желание да употребяват алкохол, да и да се забавляват.

Едно такова неустоимо предложение отправят от Туристико Травъл за 7-дневен круиз Катар, Бахрейн и Обединени арабски емирства. Маршрутът е повече от приказен и включва Доха, Манама, в открито море, Абу Даби, Сир Бани Яс (ОАЕ), Дубай, Доха. Може да избирате пътуване от ноември до март 2025 г.

Цената от 1453лв. включва:

  • Настаняване в избрания вид каюта за периода на целия круиз
  • Пристанищни такси във всички точки от маршрута
  • Изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря*, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда) – * вечерята е на две смени с фиксирани часове
  • Някои напитки на борда по време на закуска и обяд – сокове, вода, мляко, кафе и чай от станциите в бюфета
  • Ежедневно почистване на каютите
  • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба (анимация и шоу програми)
  • Ползване на откритите и закрити басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, плажни хавлии
  • Ползване на фитнес центъра (има изисквания за възраст и облекло);

За кораба

MSC Euribia е поредното скъпоценно бижу в короната на италианската круизна компания, където изкуството среща иновациите и издига приключението, наречено круиз на съвсем ново ниво. Кръстена на древната богиня Еврибия, която владее моретата със силата на ветровете и съзвездията, на MSC Euribia се прилагат най-съвременните технологии за защита и запазване на морската екосистема.

Корабът е снабден с поразителни нови технологии, които го правят все по-чист и безопасен за морето - нашият общ дом. В допълнение на множество оригинални произведения на изкуството, които може да видите из кораба, за първи път самият корпус на круизния кораб е визуален шедьовър, изрисуван от немския художник Алекс Флеминг.

MSC Euribia издига грижата за околната среда на ново, най-високо ниво

  • Усъвършенствана система за пречистване на отпадъчни води, по-добра от голяма част от пречиствателните станции на сушата
  • Система за предотвратяване на транспортирането на организми от една океанска зона в друга, което може да застраши местните екосистеми​;
  • Управление на отпадъците - всички събрани отпадъчни материали се сортират, за да се отделят елементи за рециклиране, значително намалени са и пластмасовите отпадъци, чрез програма за премахване или замяна на пластмасови изделия за еднократна употреба.
  • Енергийна ефективност - широка гама от енергоспестяващо оборудване за постигане на максимална ефективност, като интелигентно отопление, вентилация и климатизация, умно LED осветление, което се гаси автоматично при отсъствие на хора, специална боя, която намалява триенето при плаване, обезшумени задвиждащи винтове и др.

Емблематичният дизайн на MSC Euribia

Уникалният и емблематичен дизайн на художника Алекс Фламиг е избран да представи посланието на MSC за отдаденост към морската екосистема: неговото произведение на изкуството #SaveTheSea е трайно изобразено върху корпуса на кораба. Освен това петте финалисти в международния конкурс, спечелен от Фламиг през 2021 г. ще имат своите дизайни, изложени на борда на кораба в нова галерия.