Четвъртък, 09 Май 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Нова година в Ориента

   
Нова година в Ориента

Вече мислите за своята лятна ваканция, но помислете и къде ще посрещнете новата година. Сега е моментът за резервирате посрещането на 2025 г. и да си подарите незабравими емоции. Предложението на Руал Травел е за круиз „Ориенталска Феерия“ на борда на Costa Smeralda. Пътуването е в периода 27.12.2024 г. - 05.01.2025 г. по маршрут  Дубай - Мускат (Оман) - Доха (Катар) - Абу Даби, на промоционални цени от 3 989 лв. Посочените цени са с приложена отстъпка за ранно записване и са валидни до 2 месеца преди датата на отпътуване.

Програмата на круиза е 10 дни/9 нощувки, с 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Дубай, самолетен билет, всички трансфери по програмата, 7 нощувки на борда на круизен кораб Costa Smeralda в каюти от избраната категория с включени пристанищни такси, панорамна обиколка на Дубай, забавления и развлекателна програма на борда, водач–придружител от туроператора. Изхранването на борда на кораба е на база закуска, обяд, вечеря (пълен пансион) и междинен бюфет. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и малък салонен багаж до 7 кг).

Корабът

Costa Smeralda е един от най-новите круизни кораби на Costa Cruises, това е най-големият в Европа и петият по големина в света пасажерски лайнер, който ще Ви даде възможност да се насладите на лукс, висококласно обслужване и най-модерни технологии и архитектурни инвенции, поставени в услуга на свободното време, развлеченията и почивката на гостите.

Повече подробности за офертата може да откриете тук.