Понеделник, 20 Май 2024
        
Кораби Новини Речни круизи

Речните круизи на AMA WATERWAYS в Европа са за ценители

   
Речните круизи на AMA WATERWAYS в Европа са за ценители

Най-, най-, най- ... в позитивен смисъл - такива са отзивите и на клиенти, и на професионалисти, когато става дума за речните круизи, предлагани от AMA WATERWAYS!
Прекрасните круизи по големите европейски реки: Дунав, Рейн, Мозел, Майн, Сена, Рона, Гарона и Дуро, екзотичните африкански фотосафарита по река Чобе, както и уникалното пътешествие из Камбоджа и Виетнам, по река Меконг, вече са част от предложенията на круизна агенция CONTITRANS M. 

AMA WATERWAYS е най-иновативната и бързо развиваща се компания в сектора на речните круизи, създадена и ръководена от ентусиазирани и безрезервно отдадени на работата си, отлично подготвени специалисти.

AMA WATERWAYS разполага с флотилия от 23 модерни кораба (към месец октомври 2019 г.). Всички те са конструирани и построени така, че луксът и функционалността да са в хармония и гостите да получат максимум удобства и удоволствие. 

VALUE FOR MONEY или това, което получавате за парите си, е показател с особено голямо значение в круизната индустрия, а при AMA WATERWAYS стойността му е наистина висока. Цените за круизите на AMA са разумни, а срещу тях стои лукс от висока проба, изтънчена храна, напитки и отлично организирани брегови турове. И всичко това е включено в цената!  За вас остава единствената грижа да се наслждавате на пленителните гледки, които се сменят ден и нощ по двата бряга на реката.