Неделя, 04 Авг 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Петзвездна почивка на остров Лефкада с круиз до най-красивите плажове

   


Планирайте своята почивка сега и резервирайте едно различно изживяване. От Ocean Travel ви предизвикват с една петзвездна почивка на остров Лефкада с круиз до Скорпиос, Итака и Кефалоня. Лефкада е четвъртият по големина остров в Йонийско море. Разположен е северно от остров Кефалония, близо до крайбрежието на Акарнания. Името му означава „бяло“ и идва от множеството бели скали, които се намират в южната част на Лефкада. Плажовете на острова са изключително чисти и спокойни. Невероятните Агиофили, Егремни и Порто Кацики са предпочитани от редица туристи и се нареждат сред най-красивите плажни ивици в света. Настаняването е в луксозния комплекс IONIAN BLUE RESORT & SPA.  

Хотел IONIAN BLUE RESORT & SPA

Хотелът e разположен в красив залив, на 5 км от курорта Нидри и на 12 км от столицата на остров Лефкада. IONIAN BLUE RESORT & SPA е луксозен комплекс с прекрасна гледка към морето на остров Лефкада. Архитектурата на хотела е съобразена със средиземноморския стил, а сините води на Йонийско море нежно галят бреговете в близост до хотела.

SPA центърът предлага закрит басейн с топла вода, сауна, парна баня и джакузи. За любителите на фитнеса има модерно oборудван център.

Шезлонгите, чадърите и кърпите около басейна са безплатни. Обслужване по стаите, химическо чистене, детски басейн, детска площадка, водни ски, сърф и парапланер са неизменна част от хотела.

Стаите в IONIAN BLUE RESORT & SPA  са комфортно  и  стилно обзаведени. Всички стаи предлагат уют и комфорт с просторни бани oборудвани със сешоар, а апартаментите и стаите имат собствена тераса.

Пакетната цена от 760 лв. на човек в двойна стая включва:

  • 5 нощувки в стаи Супериор с изглед море в хотел Ionian Blue Resort & SPA 5*, Лефкада
  • закуски и вечери на богата блок маса в ресторанта на хотела
  • транспорт с лицензиран туристически автобус
  • водач от България
  • Ползване на външен басейн
  • застраховка за 10 000евро с покритие за Ковид

Не се колебайте и изберете период:

  • 02.06  - 07.06.2024
  • 16.06 - 21.06.2024
  • 01.09 - 06.09.2024
  • 22.09 - 27.09.2024

Туристическа програма:

1- ви ден  Отпътуване от Автогара "Сердика" /пред Централна гара/ в 06.30ч. Пътуване по маршрут София - Кулата - Солун – Вериа – Мецово - Йонийското крайбрежие и Превеза. Пристигане на остров Левкада, настаняване в хотела привечер. Време за релакс и плаж. Вечеря и нощувка на остров Лефкада

2- ри ден Разходка в древния град Лефкада. Живописният град е заобиколен от морето, морско езеро и дървен мост наречен „Мост на въздишките“, придавайки венецианска атмосфера на градчето. Свободно време на живописния площад, покупки на сувенири в многобройните и рзнообразни магазинчета. Вечеря и нощувка на остров Лефкада

3 ти ден Круиз до Скорпиос, Итака и Кефалоня. Закуска, свободно време за релакс и самостоятелни разходки. По желание морски круиз с продължителност около 9 часа с включен обяд – 35 евро.

Круизът с кораб включва следните курорти и плажове:

  • Порто Кацики- най-красивият плаж на остров Лефкада с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море
  • градчето Фискардо на Oстров Кефалония - най-големият остров в Йонийско море с многото си красиви гледки и уникална пророда.
  • остров Итака- дом на героя на Омир Одисей, историческа легенда и свързваща точка за духовните хора. Гостоприемният романтичен остров Итака предлага идеалното място за спокойна почивка, интересни обиколки и опознаване.
  • Пещерата Папа Николао на остров Меганиси 
  • Скорпио, Спарти и Скорпиди (трите острова на фамилия Онасис). 
  • Мадури - островът, на който се е родил великият поет Аристотел Валаоритис.

Вечеря. Нощувка на остров Лефкада

4-ти  ден Закуска, свободно време за плаж, релакс и самостоятелни разходки. Вечеря. След вечеря, по желание: DJ парти на плажа с корабчето Нидри Стар - 15 евро с включена напитка.

5-ти  ден Закуска, свободно време за плаж, релакс и самостоятелни разходки Вечеря. Нощувка на остров Лефкада.

6-ти  ден Закуска, отпътуване за България.



  Последни новини
  Анкета