Понеделник, 20 Май 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Бели нощи на най-новия MSC Euribia

   
Бели нощи на най-новия MSC Euribia

Възползвайте се от невероятното предложение за круиз бели нощи по Норвежките фиорди с най-новия MSC Euribia от Ocean Travel. Цените започват от 3490 лв. в зависимост от избраната каюта. Програмата на пътуването е деветдневна от 01.06 до 09.06.2024 г. и включва маршрут: Копенхаген-Хелесилд- Олесунд-Флам-Кил-Копенхаген.

Цената включва:

  • Самолетни билети по директни полети София-Копенхаген-София
  • Трансфери летище-хотел-пристанище-летище
  • Нощувка със закуска в Scandic Copenhagen 4* или подобен в Копенхаген
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • Панорамна обиколка на Копенхаген с екскурзовод на български език
  • 7 нощувки на луксозния круизен кораб MSC EURIBIA
  • Пристанищни такси
  • Богат асортимент от храна за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря
  • Някои от напитките в бюфет зоната
  • Множество забавления на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни, шезлонги и кърпи за басейн
  • Програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита вечер
  • Фитнес център с най-съвременно оборудване
  • 14-часа на ден детски клубове за различни възрастови групи
  • Специализирано детско меню
  • Медицинска застраховка

Програма:

1 ден Излитане от летище София. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела и свободно време за разходки и вечеря в датската столица. Можете да се разходите с корабче по каналите или просто да прекарате време в живописния център. Вечерта можете да посетите парк Тиволи или пък да се насладите на чаша бира в най-артистичната част на града – новото пристанище. Нощувка в Копенхаген.

2 ден Панорамната обиколка  на датската столица Копенхаген, която ще започне от символа на страната „малката русалка“. Можете да видите фонтана „Гейфон“, двореца Амалиенборг, двореца Кристиянборг, Националната художествена галерия, Кметството, паметника на Андерсен и още много забележителности.

Обиколката е панорамна и не предвижда влизане в обектите. Трансфер до круизния терминал. Настаняване в круизния кораб MSC Euribia и отплаване.

3 ден В открито море - през целия ден корабът е в открито море и ще можете да се възползвате от лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб.

4 ден Хелесилд и Гейрангер. Вашата първа спирка е Хелесилд - малко пристанищно селище, разположено в ръкав на фиорда Гайрангер. От кораба ще се насладите на красотата на живописните планини и долини, обграждащи Хелесилд, както и на красивите водопади. Следващата спирка е селището Гейрангер, който е обект на наследството на ЮНЕСКО. Селището е известно с едни от най-красивите фиорди в Норвегия, включващ в себе си невероятни планински пейзажи с богата и разнообразна природа. На територията на Гейрангер можете да видите причудливи планински ферми и културни останки, които демонстрират хилядолетно взаимодействие между хората и природата. Възможност за допълнителна екскурзия.

5 ден Олесунд. Корабът акостира в Олесунд – един от най-красивите градове в Норвегия. Градът е разположен на островите Норвьой и Аспьой на брега на Норвежко море, изпълнен с живописни крайбрежни улици с популярни местни ресторанти и кафенета, магазини за сувенири и бутици. Красивият градски парк ви приканва да изкачите 400-те стъпала до върха Аксла, за да се насладите на прекрасната панорама. Интересен за посещение е откритият музей Сънмор, с експозиция на традиционни къщи и колекция от лодки от Средновековието до наши дни. Възможност за допълнителна екскурзия.

6 ден Флам. Корабът акостира в селището Флам, намиращо се във вътрешния край на дългия 29 км Неройфиорд, който е ръкав на най-дългия фиорд Сьогнефиорд /204км/. Ще се насладите на уникални природни гледки и ще можете да купите сувенири от многобройните магазини или да опитате типични норвежки сладкиши. Възможност за допълнителна екскурзия.

7 ден В открито море - през целия ден корабът е в открито море и ще можете да се възползвате от лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб.

8 ден Кил. Корабът акостира на пристанището в град Кил. Градът е разположен на Югозападните брегове на Балтийско море. Възможност за допълнителна екскурзия в Хамбург или Любек.

9 ден Копенхаген. Слизате на пристанището в Копенхаген. Отправяте се с автобус за посещение на кралския дворец Розенборг – едно от архитектурните творения на Крал Кристиян IV. По желание ще разгледате Трезора с ценностите на Датската Корона или ще се разходите в прекрасния парк с розариум.

Повече подробности за круиза може да откриете тук.