Понеделник, 20 Май 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

MSC Euribia в Северна Европа с бонус интернет

   
MSC Euribia в Северна Европа с бонус интернет
  Google

От Kruizi с удоволствие ви съобщават за невероятната оферта от MSC специално за един от най-новите и любими кораби на компанията MSC Euribia, плаваща в Северна Европа това лято. Само до 31 май 2024 г. за ограничен период от време, ако резервирате круиз с пакет напитки, получавате бонус към резервацията си пакет WI-FI за маршрута на MSC Euribia.

За цена от 849 евро на човек за 7-дневен круиз, ще отпиете от любимата си напитка, ще се насладите на кухня от световна класа, ще се изживеете първокласно забавление и най-важното ще споделите вашите специални моменти с приятели и семейство, докато сте още на борда. Средновековни замъци и оживени балтийски столици ви очакват в голямо разнообразие от маршрути от 2 до 21 нощувки на борда на чисто новия MSC Euribia, който след дебюта си в норвежки фиорди през лято 2023 г. ще изпълнява 7- дневен маршрут покрай фиордите и през предстоящото лято 2024 г.

Лятото е чудесно време за посещение на големите градове в Европа. И сега можете да се насладите на европейска обиколка и да изследвате много от най-добрите дестинации в един круиз. Ще пътувате от различни пристанища до невероятни градове, които ще разпознавате и ще обичате, като Норвегия, очарователните фиорди или най-хубавите градове в Германия. Подробности за промоцията ще намерите в Kruizi. Може да изберете отплаване и да попитате за промоционална тарифа с включени напитки, с която ще получите:

  • круиз
  • пристанищни такси
  • такса обслужване
  • пакет напитки Easy Package на половин цена
  • бонус пакет интернет - 1 устройство на възрастен, 2 устройства на каюта

Промоцията е валидна за резервации в периода 24.04 - 31.05.2024 за избрани маршрути с период на пътуване от април до ноември 2024 г. Разрешава се комбиниране с предимствата на MSC Voyagers Club, но не и с други отстъпки.