Понеделник, 12 Авг 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Последни възможности за резервации на круизи за лято 2024

   
Последни възможности за резервации на круизи за лято 2024

От Контитранс-М представят на вашето внимание селекция от Last-Minute FreeStyle круизи за дати на отплаване до средата на юли 2024 година. Маршрутите са в Средиземно море и Северна Европа. Лимитиран брой каюти от различни категории все още са налични за резервации при най-атрактивни цени. На по-големите кораби като Norwegian Escape, Norwegian Prima, Norwegian Getaway и Norwegian Viva, по-добрите цени се отнасят за каюти с балкон, тъй като преобладаващият вид каюти на тези кораби е именно този. Възможни са рестрикции по отношение резервациите при най-ниски цени, като например резервации по гарантирана цена, т.е. без възможност за избор на номер и местоположение на каютата или резервации само при двойна заетост на каютите и т.н.

За някои маршрути на Norwegian Cruise Line са възможни резервации и по т.нар. FLY&CRUISE тарифи. Norwegian предлага най-евтините пакети напитки в круизната индустрия. Само за 199€ за човек, за 7-дневен круиз или за 249€ за 9/10/11-дневен круиз, ще получите всички напитки, плюс безплатни вечери в някои от специализираните ресторанти на кораба, плюс пакет интернет, плюс отстъпка от цената на бреговите екскурзии. От Контитранс-М препоръчват да разгледате също Last-minute тарифите на Holland America Line. Компанията предлага специални цени за близки дати на отплаване в Северна Европа и в Средиземно море.

Специалните тарифи включват само базовите елементи на круиза (настаняване, хранене на кораба пълен пансион, пристанищни такси и развлечения на борда). Всички екстри се заплащат допълнително. Last-minute тарифите се отнасят само за двойна заетост на каютите. Ако желаете круиз с всякакви екстри или искате да пътувате с деца в двойна каюта с допълнителни легла, тогава насочете вниманието си към цените по тарифа Have It All или към цените по стандартна тарифа, като имате предвид разбира се, че цените за круиз с екстри са по-високи спрямо цените по Last-minute тарифа.

Не изпускайте невероятните възможности за круиз това лято и разгледайте офертите тук.



  Последни новини
  Анкета