Вторник, 13 Авг 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Януари ви очаква за круиз из Карибите

   

  Apollo

Невероятни плажове, тюркоазена вода и зелени палми - това ви очаква на новия круиз из Карибите, който ви предлагат от Apollo. Един от най-новите и модерни кораби на MSC Seascape ще ви отведе до екзотични кътчета на Ямайка, Кайманите, Мексико и Бахамските острови. Всичко това ще започне от слънчево Маями.

Това е вашият януари и се възползвайте от възможността да започнете новата 2025 година подобаващо. Пътуването започва на 23.01.2025 г. и е с продължителност 11 дни/8 нощувки на цени, започващи от 4790 лв.

Цената включва:

  • Самолетни билети с летищни такси, 2 бр. х 23 кг чекиран и един ръчен багаж до 7 кг с Турски авиолинии;
  • Трансфери летище – хотел – кораб – летище;
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Маями;
  • Панорамна обиколка на Маями;
  • Трансфер до шопинг център в Маями последния ден;
  • 7 нощувки на борда на круизен кораб MSC Seascape;
  • Пълен пансион на борда – 7 закуски, 6 обяда, следобеден снак, 7 вечери в основния ресторант и бюфета;
  • Наливна вода, кафе, чай и сокове на закуска;
  • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж;
  • Участие в игри, състезания, тематични партита;
  • Жива музика, шоу програми, анимация;
  • Детски клуб;
  • Пристанищни такси;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на Евроинс;
  • Тур мениджър от агенцията.

Снимка: Msccruisesusa

Корабът - MSC SEASCAPE

Apollo ви представят един от най-новите кораби на компанията, пуснат на вода в края на 2022 г. MSC Seascape е кораб, строен с поглед в бъдещето с екологична технология от най-ново поколение: подобрения в енергийната ефективност, най-новите системи за намаляване на емисиите във въздуха, усъвършенствана система за пречистване на отпадъчните води. Дизайнът на корабът е вдъхновен от Ню Йорк. Ще видите внушителна триметрова реплика на Статуята на свободата в сърцето на казиното и новопроектираната обширна търговска и развлекателна зона, подходящо наречена Таймс Скуеър.

Основната характеристика на тази нова зона е впечатляваща 8,5 метра висока LED стена, обхващаща четири палуби с проекция на емблематичния силует на този развлекателен център в Манхатън, който се променя през целия ден. Със своите 339 метра MSC Seascape е най-дългият кораб във флота и предлага 13 000 квадратни метра открито пространство. Отличителни дизайнерски характеристики включват грандиозен Мост на въздишките със стъклен под, разположен на 16-та палуба над открит басейн, зашеметяващи панорамни асансьори и алеи със стъклен под от двете страни на кораба. На 18-та палуба е основният басейн с две различни дълбочини, остров с воден фонтан и голям аквапарк с интерактивни стени.

Снимка: Msccruisesusa

СПА центърът предлага богат избор от масажи, уелнес и козметични процедури, термална зона, салон за красота. MSC Seascape разполага с 2270 каюти, проектирани да отговарят на всички ваши нужди по време на вашата почивка.

Каюти

Изберете измежду 11 различни вида каюти и апартаменти с балкони, 50 терасовидни апартамента с разширени балкони и 32 апартамента с външни частни джакузи.

Снимка: Msccruisesusa

Разположен на желаните предни палуби на корабите, обхващащ четири етажа и осигуряващ невероятна гледка към морето, MSC Yacht Club на MSC Seascape ще стане най-големият и най-луксозният във флотилията на MSC Cruises, с почти 3000 кв.м пространство, включително солариум и панорамно джакузи. Гостите, които търсят първокласно круизно изживяване с личен иконом – като същевременно се наслаждават на възможностите за почивка и забавление, които предлага останалата част от кораба – могат да изберат да плават в MSC Yacht Club, MSC Cruises' изключителна концепция кораб в кораба.

Барове и Ресторанти

Снимка: Msccruisesusa

Корабът разполага с единадесет заведения за хранене - три основни ресторанта, отделни ресторанти Aurea и Yacht Club, бюфет с 1169 места - и пет специализирани заведения, включително стек хаус Butcher’s Cut, рибен ресторант Ocean Cay, мексикански HOLA! Tacos & Cantina, японски Kaito Teppanyaki и суши бар. Има 20 различни специализирани бара за всеки вкус, предлагащи и богат избор от места на открито, за да се отпуснете и да се насладите на гледката към морето, дори Sky bar с невероятна гледка към моста на въздишките. Сред новостите на борда е ROBOTRON, който предлага спиращата дъха тръпка на влакче в увеселителен парк в морето, съчетано с персонализирано DJ музикално изживяване.

Снимка: Msccruisesusa

Зашеметяващият високотехнологичен театър е идеалното място да се насладите на вълнуваща програма от разнообразни представления, предлагани всяка вечер от круиза, включително шест съвсем нови представления, които ще зарадват всички гости.

За децата

Снимка: Msccruisesusa

Децата от 3 до 17 години могат да участват в множество забавни дейности. Всеки круиз включва специално и незабравимо събитие: „LEGO® Experience On Board“, както и зона за игри за най-малките в партньорство с Chicco®. За тийнейджърите има виртуален симулатор на Formula Racer, XD Cinema, VR 360° Flight Simulator, VR мотоциклети.

Не чакайте и резервирайте още днес! Повече подробности за круиза може да намерите тук.



  Последни новини
  Анкета