Сряда, 21 Авг 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

50% отстъпка на напитки + интернет с MSC Euribia

   

  Google

Най-добрата комбинация е MSC и промоция! Отплавай на круиз с най-новия кораб на MSC Cruises - Euribia към необятните и магични норвежки фиордии. Вземи 50% отстъпка за пакет напитки и WiFi. Забавлявай се, наслаждавай се на уникални гледки и ги споделяй без да се пестиш. Възползвайте се от супер офертата на Crusit. Промоцията важи до 31 май или до изчерпване на наличните места и е за нови резервации за всички летни круизни маршрути на MSC Euribia в периода май - октомври 2024 г. Интернет пакетът, който е включен в промоцията е "Browse" за 1 устройство на човек.

Пакетът напитки "Easy Package" включва:

  • EASY PACKAGE - € 39 на човек на ден при круизи с продължителност 7 нощувки или повече/€ 43 за круизи с продължителност 6 нощувки или по-малко. Включва безалкохолни и алкохолни напитки и коктейли, топли напитки и спиртни напитки на чаша, но без избор на марка, на стойност до €6 включително. Насладете се на свободата да задоволите жаждата си във всеки един момент със специална селекция от домашни вина на чаша, наливна бира, уиски, водка, джин, текила, ром, избрани класически коктейли, безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки и плодови сокове, бутилирана минерална вода (500 мл и 1 л) и класически топли напитки (еспресо, капучино, лате, чай). EASY PACKAGE включва всичко горепосочено в баровете, бюфетите и основния ресторант, включително Ocean Cay и други ексклузивни локации, но не включва специализираните рерсторанти и заведения като Venchi 1878, кафе Lavazza, магазин Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato и Starship Club.

  • EASY PLUS PACKAGE - € 54 на човек на ден при круизи с продължителност 7 нощувки или повече/€ 57 за круизи с продължителност 6 нощувки или по-малко. (€ 12 на човек на ден при надграждане от вече резервиран EASY PACKAGE). Включва всички напитки на стойност до 9 €/9 $ включително. Насладете се на свободата да задоволите жаждата си във всеки един момент със специална селекция от домашни вина на чаша, наливна бира, селекция от класически коктейли, безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки и плодови сокове, бутилирана минерална вода (500 мл, 750 мл и 1 л) и класически топли напитки (еспресо, капучино, лате, чай). В допълнение, ползвате и 10% отстъпка от цената на всички бутилирани вина. EASY PLUS PACKAGE включва всичко горепосочено в баровете, бюфетите и основния ресторант. Нещо повече, той включва и специализираните ресторанти като Ocean Cay и други ексклузивни локации, но не включва други специализирани ресторанти и специалните заведения като Venchi 1878, кафе Lavazza, магазин Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato и Starship Club.

  • PREMIUM EXTRA PACKAGE - € 74 на човек на ден при круизи с продължителност 7 нощувки или повече /€ 77 за круизи с продължителност 6 нощувки или по-малко. Включва всички напитки на стойност до 14 €/14 $  включително. Насладете се на най-добрите налични напитки и свободата да утолите жаждата си винаги, когато и където искате. Напитките и храната от мини бара също са включени. Тази оферта ви дава право и на 25% отстъпка за бутилки вино и шампанско от нашите винени листи. Можете да поръчате напитките във всички барове, бюфети и ресторанти, включително специализираните ресторанти, Ocean Cay и други екзклузивни локации. В пакета не са включени специалните заведения Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato и Starship Club. Високоалкохолните напитки и вино са безплатни само при поръчка на чаша.

  • ALCOHOL-FREE PACKAGE - € 24 на човек на ден при круизи с продължителност 7 нощувки или повече /€ 26 за круизи с продължителност 6 нощувки или по-малко. Утолете жаждата си с голям избор от безалкохолни коктейли, газирани и негазирани безалкохолни напитки, минерална вода, плодови сокове, енергийни напитки, кафе (еспресо, капучино, лате и т.н.), чай, горещ шоколад и други. Може да използвате пакета в баровете, бюфета, Ocean Cay и други ексклузивни зони, в ресторантите, с изключение на специализираните ресторанти и бутиковите заведения  като Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop, Jean-Philippe Chocolate, Crepes & Gelato, Starship Club, Hola! Tacos & Cantina.

  • MINORS PACKAGE -  € 17 на дете при круизи с продължителност 7 нощувки или повече /€ 18 за круизи с продължителност 6 нощувки или по-малко. Този безалкохолен пакет напитки се добавя автоматично към всеки от неполнолетните пасажери в каютата, в която възрастните са закупили който и да е от другите пакети с напитки. Децата и тийнейджърите са свободни да се наслаждават на избор от безалкохолни коктейли, газирани напитки, енергийни напитки, минерална вода, ароматизирана вода, плодови сокове, селекция от кафе напитки, горещ шоколад, горещ чай и безалкохолен сладолед. Пакетът важи за избрани барове, в бюфета и основните ресторанти. Нещо повече, пакетът за непълнолетни включва и частните острови, но не включва специалните ресторанти и бутиковите заведения като Venchi 1878 или Jean-Philippe Maury, MSC Virtuosa Starship Club, независимо от цената на напитките.

Вижте най-изгодните оферти за 50% отстъпка на напитки + интернет с MSC Euribia тук.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати