Неделя, 01 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Круизи Япония и Южна Корея

   


Круизна агенция Контитранс-М отправя към вас изключително предизвикателство като ви приканва да резервирате круиз до Япония и Южна Корея през лято и есен 2024 г. или пролет 2025 г. Селекцията от пътувания до тези невероятно красиви, богати на история и мистика кътчета е повече от изключителна.

Япония има една от най-древните и най-добре запазени култури в света. Като гост на борда на круизен кораб ще се уверите в това от първа ръка. В Токио, с неговите ултрамодерни небостъргачи, неонови реклами и интензивен трафик, от една страна, наред със спокойствието и мистиката на шинтоистки храмове, лесно ще усетите сложния баланс между древната и новата японска култура. В Киото ще разгледате най-впечатляващите измежду 1600-те храма и светилища. Ще чуете традиционна японска музика, ще се насладите на фолклорните танци и изкуството на тази великолепна страна, в която всяка следваща стъпка ви носи културно обогатяване и истинско духовно изживяване.

Круизите около Япония ви отвеждат до най-различни пристанища. В някои от тях ще усетите ритъма на модерния градски живот, а в други ще потънете в атмосфера на спокойствие и съзерцание на природата. Ще посетите древни храмове и светилища. А когато маршрутът включва вечерен престой или нощувка на кораба в някое от пристанищата по маршрута, тогава може да се считате истински късметлии, защото това ще ви даде още една перспектива към дестинацията и, разбира се, незабравимо преживяване.

Япония е земя на природни красоти и чудеса. Предстои ви да видите величествени планини, зелени долини, минерални извори, някои от които обявени за свещени, очарователни ботанически градини. Цъфтежът на вишните през пролетта или на зашеметяващите есенни багри на дърветата са атракция както за местните, така и за милионите туристи от цял свят.  Без значение кога ще изберете да пътувате, удивителната красота на Япония се разкрива винаги и навсякъде, за да й се порадвате и да се насладите на хармонията в природата и живота на хората.

Някои от круизите включват и пътуване до Южна Корея. Това е отлична възможност да опознаете още една ултра модерна държава с древна и безкрайно интересна история. Ще можете да осъзнаете приликите и разликите между двете азиатски държави, тъй като в Южна Корея също ще откриете перфектната комбинация от естествена природна красота, забележителна градска архитектура и хилядолетно културно наследство. Южна Корея е дом на стотици дворци и храмове, представящи различни епохи от религиозната и културна история на страната. Модерният и динамичен Сеул със сигурност ще ви остави без дъх, но пък ще може да намерите тишина и спокойствие сред природните забележителности, каквито изобилстват в страната - причудливи скални образувания с вулканичен произход, тучни зелени полета, чисти езера и потоци, морски плажове… Очаква ви страхотно круизно приключение!

Подробно описание на круизи от различен клас /масови, премиум и луксозни/, с посочени дати на отплаване и ценови индикации може да откриете тук.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати