Вторник, 27 Авг 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

MSC Euribia в Северна Европа с бонус интернет

   

  Google

Възползвайте се от страхотната оферта от MSC специално за един от най-новите и любими кораби на компанията MSC Euribia, плаваща в Северна Европа това лято. Само до 31 май 2024 г. за ограничен период от време от Kruizi ви предлагат пакета с безплатен WI-FI. Ако резервирате круиз с пакет напитки, получавате бонус към резервацията си пакет WI-FI за маршрута на MSC Euribia в Северна Европа.

Снимка: Mycruises

За цена от €849 на човек за 7-дневен круиз, ще отпиете от любимата си напитка, ще се насладите на кухня от световна класа, ще се изживеете първокласно забавление и най-важното ще споделите вашите специални моменти с приятели и семейство, докато сте на борда. Средновековни замъци и оживени балтийски столици ви очакват в голямо разнообразие от маршрути от 2 до 21 нощувки на борда на чисто новия MSC Euribia, който след дебюта си в норвежки фиорди през лято 2023 г. ще изпълнява 7 дневен маршрут покрай фиордите и през предстоящото лято 2024г.

Лятото е чудесно време за посещение на големите градове в Европа. И сега можете да се насладите на европейска обиколка и да изследвате много от най-добрите дестинации в един круиз. Ще пътувате от различни пристанища до невероятни градове, пълни с икони, които ще разпознавате и ще обичате, като Норвегия, очарователните фиорди или най-очарователните градове в Германия. В Kruizi може да откриете примамливите оферти по маршрута. Може да изберете отплаване и да попитате за промо тарифа с включени напитки, с която ще получите:

  • круиз
  • пристанищни такси
  • такса обслужване
  • пакет напитки Easy Package на половин цена: Насладете се на всички спиращи дъха гледки със специална селекция от вина на чаша, селекция от класически коктейли, наливна и бутилирана бира, алкохолни напитки, безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки и плодови сокове, бутилирана минерална вода и класически топли напитки (еспресо, капучино, лате, чай). Easy Package включва всичко горепосочено в баровете, бюфетите и основния ресторант, както и в Ocean Cay, с изключение на специализираните ресторанти и специализираните заведения като Venchi 2878, кафе Lavazza, магазина Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato и Starship Club.
  • бонус пакет интернет - 1 устройство на възрастен, максимум 2 устройства на каюта

Снимка: Commons.wikimedia.org

Условия по промоцията:

  • промоцията е валидна за резервации в периода 24.04 - 31.05.2024 г. за избрани маршрути с период на пътуване от април до ноември 2024 г.
  • разрешава се комбиниране с предимствата на MSC Voyagers Club, но не и с други отстъпки
  • промоцията подлежи на динамични промени в цената и/или наличността на продуктите, и може да бъде оттеглена от компанията по всяко време

Потърсете Kruizi за още крузни вдъхновения.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати