Неделя, 01 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Нова година из Пресийския залив

   

  Google

Пред вас се разкрива възможност за незабравимо пътешествие и бляскаво посрещане на Нова година из Персийския залив с круизен кораб Costa Smeralda. Маршрутът включва посещение Дубай – Мускат ( Оман ) – Доха– Абу Даби – Дубай. От Allinclusive-pochivki ви предлагат да се впуснете във вълшебната арабска приказка с посещение на едни от най-атрактивните и автентични емирства, докосвайки се до лукса на арабските шейхове. Пътешествието започва на 28.12.2024 г. и е с продължителност 8 дни с включен самолетен транспорт и водач от България. Подарете си най-търсеният ни круиз за Нова година на цени от 3860.00 лв.

Цената включва:

  • Самолетни билети с 23 кг чекиран и 7 кг ръчен багаж с Турски авиолинии
  • Трансфери летище – кораб – хотел – летище
  • Екскурзия в Дубай с посещение на Палмата и включен билет за The View
  • 1 нощувки със закуска в хотел 4* в Дубай
  • 7 нощувки на борда на круизен кораб COSTA SMERALDA
  • Пълен пансион на борда – 7 закуски, 6 обяда, следобеден снак, 7 вечери
  • Наливна вода, кафе и чай в зоната на бюфета по време на хранене
  • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж
  • Участие в игри, състезания, тематични партита
  • Жива музика, шоу програми, анимация
  • Детски клуб с анимация
  • Пристанищни такси
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на Евроинс
  • Тур мениджър от агенцията

Круизен кораб COSTA SMERALDA - Италия в морето – устойчивост, екологичност, дизайн!

SMERALDA е иновативен кораб от клас Екселенс, пуснат на вода през декември 2019 г. и официално получил името си на 22.02.2020 г. от своята кръстница Пенелопе Круз на церемония в Савона.

Корабът е задвижван от втечнен природен газ, в съответствие с най-новите екологични норми. Особено внимание е обърнато на стила и материалите за обзавеждането, като са използвани най-добрите италиански къщи: Molteni&C за мебелите, DEDAR Milano и RUBELLI за тъканите и тапетите, FLOS за осветлението, DORELAN за матраците. Всеки етаж е вдъхновен от различен италиански град – Палермо, Капри, Флоренция, Рим. Има и истински Музей на дизайна, който не бива да пропускате.

Кулинарния свят на борда е отделно пътешествие с 11 различни места, където може да опитате най-доброто от италианската и световната кухня. Специално за семействата има и отделен ресторант с детско меню. Освен основните ресторанти, грила и бюфета, включени в круизния билет, може да опитате японска кухня в Тепаняки, суши в Sushinо, истинска италианска пица в Pummid`Oro или сами да приготвите част от вечерята си в Laboratorio del Gusto.

19 бара със различна атмосфера и гледка – намерете вашето кътче или опитвайте нещо ново всеки ден – Ferrari шампанско бар, Aperol Spritz bar, Campari bar, Bacaro Veneziano bar, джаз пиано бар или диско бар. Нещо сладко? Джелатерия Амарило ви очаква с един от най-вкусните италиански занаятчийски сладоледи в морето.

Нощите на борда са истински празник – от шоу програмите в театър Санремо и „уличните“ музиканти на пиаца Трастевере до акробатичните спектакли в 3-дека високия Колизей, разположен в сърцето на кораба. Не пропускайте последните модни находки в бутиците на борда и непременно опитайте късмета си в казиното. Погрижете се за тялото си в СПА центъра, където се предлагат различни козметични процедури и масажи, сауна, хамам, солна стая, таласо зона, фитнес център с най-доброто от TECHNOGYM. Отпуснете се на шезлонгите около басейните на откритата палуба или посетете пързалките на аква парка.

Корабът е най-доброто място за семейна ваканция с множеството забавления за деца от 0 до 17 години, в специално обособени зони, където те ще могат да намерят приятели от цял свят, а родителите спокойно да се насладят на своята почивка. Тук ще откриете от гледачка за най-малките, до последните видео игри за тийнейджърите.

Повече подробности за офертата може да намерите тук.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати