Неделя, 01 Сеп 2024
        
Новини Речни круизи

Uber ще предлага круизи по Сена за Олимпиадата

   
Uber ще предлага круизи по Сена за Олимпиадата

Франция вече брои дните до Олимпиадата. Междувременно страната се опитва да отговори на туристическия бум.

Платформата за споделено пътуванеUber Technologies представи набор от мерки в сряда, включително предлагане на пакетни круизи по Сена. Компанията ще предлага своите Uber Cruises безплатно от 12 юли до 3 август, а клиентите също така могат да резервират еднодневно пътуване, включващо дегустация на шампанско, което ще е в рамките на пакета Uber Bubbles.

Uber също така планира да направи "значителна" инвестиция в стимули и отстъпки за шофьорите. Компанията не разкрива сумата, която инвестира в тези инициативи.

Над 15 млн. посетители се очаква да пристигнат в Париж това лято - с 30% повече спрямо предходните години, което натоварва мрежата на обществения транспорт, обяви компанията. Тя очаква рекордните 40 хил. шофьори да предлагат услуги в нейната платформа по време на Олимпиадата.

Uber също така се опитва да привлече клиенти, които са по-притеснени за разходите си, като има предложения на по-ниски цени.

Въпреки че по време на Олимпиадата ще се използва динамично ценообразуване, Uber ще предлага промоции за пътници на ключови места като летища и гари, където се очаква близо 1 млн. души да пътуват с Uber. Компанията предоставя "промоции" на шофьорите, като допълнително заплащане за завършени пътувания, които започват в определени зони, в рамките на определен времеви прозорец.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати