Четвъртък, 12 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

За много години под звездите на Виетнам

   

  Google

Мечтаете за нетрадиционни зимни празници? Желанието ви може да се сбъдне. Ocean Travel ви предизвикват да нарушите традициите и да се включите в коледно-новогодишен круиз Сингапур, Тайланд, Камбоджа, Виетнам. Всички тези невероятни дестинации за 14 нощувки на круиз + 1 нощувка в Сингапур.

Не чакайте последния момент и резервирайте посрещането на своята бляскава нова година. Осигурите спокойствие както за вас, така и за семейния бюджет, което не е за пренебрегване.

На 6-я ден от вашето приключение (25.12.2024), ще посрещнете Коледното утро в Банкок, столицата на Тайланд. Ще се насладите на контрастите на града – от будистки храмове и позлатени дворци до суматохата на един от най-големите азиатски мегаполиси, от златния блясък на изгрева по река Чао Прая, която минава през общината, до неоновите светлини на центъра. Ще бъдете поразени от топлото усещане и гостоприемство от местното население от “Страната на усмивките”. Ще имате възможност и за допълнителна екскрузия.

В навечерието на новата година ще се озовете в Да Нанг, Виетнам. Разположен посредата между Ханой и Хо Ши Мин, пристанищният град Да Нанг ще ви очарова със своята зашеметяваща 30-километрова брегова ивица, страхотна улична храна и мост във формата на дракон. Градът първоначално е бил окупиран от французите, впоследствие и от американците, като останки и от двете могат да се видят в града – от американската въздушна база и болница до широките булеварди на града и старите вили. След тези зашеметяващи гледки е време за празнуване и отваряне на шампанското. За много години! В първия ден на 2025 може да релаксирате или след закуска да се разходите.  

Това невероятно 17-дневно приключение е на цени от 6795лв. и включва:

  • Самолетен билет София-Сингапур-София с АК Turkish Airlines с включен 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. + 1 дамска чанта/лаптоп и 1 бр. чекиран багаж до 20 кг.
  • Трансфери летище – хотел, хотел – пристанище, пристанище - летище
  • Нощувка със закуска в хотел Pan Pacific Singapore 5* в Сингапур на 21.12.2024
  • Обзорна обиколка на Сингапур
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • 14 нощувки на круизния кораб Noordam
  • Пристанищни такси
  • Богат асортимент от храна за закуска, обяд и вечеря
  • Множество забавления на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни, шезлонги и кърпи за басейн.
  • Програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита вечер (пример: бяло парти, Италианска вечер, караоке и т.н.)
  • Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 20 000 евро

Маршрут: Сингапур / Натон (Ко Самуи), Тайланд / Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд / Сиануквил, Камбоджа /  Фу Ми, Виетнам / Ня Чанг, Виетнам / Да Нанг (Хуе), Виетнам /  Сингапур

Круизен кораб Noordam

Наречен на северната точка на компаса, круизният кораб Noordam ослепява с изкусно качество и пищни стаи. Гостите на този кораб ще имат своя избор от дейности на борда. Заедно можете да пеете любимите си хитове в Billboard Onboard, да се насладите на пилатес във фитнес центъра или да бъдете изкушени от ястията на специализираните ресторанти. Pinnacle Grill сервира най-сочната пържола в морето, а Canaletto примамва с изкусителни италиански ястия.

The Dining Room е мястото да се насладите на елегантна закуска, спокоен обяд или незабравима вечеря с много разнообразни ястия.

Можете да играете най-бързо развиващия се спорт в САЩ –  пикебол. По време на спокоен ден в морето, няколко места на кораба помагат да се освежите, отпуснете и подмладите като Greenhouse Spa & Salon®. Това райско убежище подхранва всеки аспект от вашето благосъстояние с прочути спа ритуали и лечебни докосвания.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати