Четвъртък, 12 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Celestyal Cruises - любимото гръцко преживяване

   

  Kruizi

Вашият перфектен круиз е във вашите ръце. С безкрайни налични опции, за да направите пътуването си по ваш вкус - екскурзии, хранене и всичко между тях, никога не е било по-лесно да извлечете максимума от бягството си със Celestyal.

Celestyal Cruises поставят гостите си на първо място във всичко, което правят. Когато решите да пътувате с тях, ви гарантират, че избирате свободата да създадете перфектното изживяване за вас. И това започва с техните две тарифи. Celestyal Cruises обичат да споделят дълбоко вкоренената им връзка с Гърция и Средиземноморието с гостите.

Възползвайте се от офертите на Kruizi и експертните познания за всяка дестинация, за всяка автентична рецепта и тяхното топло гостоприемство са несравними – така че можете да се отпуснете със съзнанието, че пътуването ви ще бъде незабравимо.

В цената винаги са включени:

Вашата тарифа - вашият вкус и виждане за незабравимо морско бягство:

Гмурнете се в този красив син свят, така че когато стъпите на пясъците на Гърция и Средиземно море, безкрайните възможности за екскурзия са предназначени да ви отведат до сърцето на родината на Celestyal Cruises. Стандартно всички гости ползват отстъпка от €75 за екскурзии, която да дадат за всяко от завладяващите преживявания, които круизната компания предлага. Възможностите за избор включват:

  • Красотата на пеперудите и древен Камейрос
  • Обиколка на Атина и новия музей на Акропола
  • Обиколката на невероятните плажове, Милос
  • Минойският дворец в Кносос
  • Обиколка на Миконската провинция

Емблематичното пътуване от гръцките острови и Средиземно море до континенталната част на Атина и Истанбул отразява силните връзки с Егейско море. Но любовта на Celestyal към тези места, които наричат наш дом, е също толкова ясна в атмосферата на борда. Техният легендарен Cirque Fantastic е идеалният начин да се насладите на вечерта си с други гости, докато сте очаровани от невероятното, радостно представление. Междувременно тези гости, които вярват в късмета си, могат да посетят казиното, а тези, които се нуждаят от шопинг терапия, могат да се насочат направо към поредица от пълни магазини, включително специален магазин за гръцки стоки, където ще намерите всички необходими съставки, за да пренесете местните вкусове у дома с вас.

Насладете се на Егейско море, без да се притеснявате за допълнителни разходи. Всички пристанищни такси и бакшиши са включени в предварителната цена, така че няма нужда да се притеснявате за допълнителни такси. Свободни сте да прекарате повече време, потапяйки се в блестящото крайбрежие на Милос, планините на Муцурис, вятърните мелници на Миконос… Или където и да е другаде, където искате да ви отведе вашето приключение.

Тези и още много други изненади и промоции ви очакват.



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати