Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Пътешествие от Генуа до Санта Крус де Тенерифе

   

  Google

Пътешествието с круиз е чудесен вариант да посетите няколко прекрасни дестинации като Генуа, Марсилия, Барселона, Кадиси и Санта круз де Тенерифе в съчетание с активна почивка. Луксозният кораб Costa Smeralda осигурява всички необходими удобства за почивка на цялото семейство - от нощни заведения, до фитнес, СПА и детска анимация. Възползвайте се от неустоимото предложение от Luxutour на промоционална цена от 309 евро на човек във вътрешна каюта. Периодът на пътуването е 15.11.2024 г. - 21.11.2024 г.

Възползвайте се от “last minute” офертата и се впуснете в едно незабравимо морско пътешествие, което ще ви преведе до незабравими места и ще ви осигури една пълноценна почивка. Първата спирка е Генуа, а от там се отправяте към Марсилия, за да стигнете до Барселона, Кадис и Санта круз де Тенерифе.

Испанският град на остров Тенерифе ще ви очарова с красиви крайморски алеи, екзотичните цветя, палми и много уютни заведения. Имате на разположение и един ден в открито море, за да възползвате от невероятните предложения за ресторанти и релакс на кораба, както  и безброй невероятни моменти, които сами ще си създадете. Побързайте и си подарете тази впечатляваща ваканция само сега на промоционални цени започнете вашата есенна ваканция подобаващо.

Цената включва:

MY CRUISE - Тарифа MyCruise на COSTA, включва всичко най-важно за вашия круиз:

  • Настаняване в избрания вид каюта според наличността
  • Пристанищни такси
  • Закуска (ранна, основна и късна), обяд и вечеря (на бюфет или в основния ресторант)
  • Пица, бургери и други вкусотии между основните хранения
  • Ползване на басейни и шезлонги заедно с плажни кърпи
  • Наливни кафе, вода, чай и мляко на бюфета
  • Анимация и вечерни шоу програми
  • Занимания и клубове за малки и пораснали деца
  • Фитнес и спорт
  • До 20 % отстъпка за избрани круизи
  • Costa Club точки за разходи на борда и специални оферти за членове на клуба

ALL INCLUSIVE - All Inclusive допълва MyCruise, като включва пакет с напитки:

  • My Drinks, за гости над 18, включващ напитки по време на храна и в баровете. Включени са наливна бира, аперитиви, вермути, ликьори, уиски, грапа, коняк, джин, водка, ром, бренди, текила, над 25 вида коктейли, вино на чаша, безалкохолни напитки, студен чай, минерална вода, по две бутилки 0.5л вода на ден в някой от баровете, еспресо, студено кафе, капучино, чайове и горещ шоколад.
  • За децата е пакет My Drinks Young - плодови сокове (без фреш), безалкохолни, минерална вода, безалкохолни коктейли, кафе, чай и горещ шоколад.

SUPER ALL INCLUSIVE:

  • Допълва All Inclusive с пакет My Explorations - четири полудневни екскурзии.

Costa предлага голям избор от активности и преживявания в посещаваните пристанища. Списък с екскурзиите за всеки круиз може да получите от Luxutour.

Корабът Costa Smeralda

Първото плаване на COSTA SMERALDA е през декември 2019 г. Той е “Bel Paese” по вода или най-доброто от Италия събрано на едно място - символ на красота, стил и италианско гостоприемство. Вдъхновен от Piazza di Spagna и района на Trastevere в Рим, корабът е повече от Италия на борда! 1682 балконски каюти (от общо 2612), 11 ресторанта (включително Teppanyaki,  Pummid‘Oro Pizzeria,  Laboratorio del Gusto - Master Chef по вода), 19 бара (включително Ferrari Spumante, Aperol Spritz Bar, Nutella Bar); обзаведен с DEDAR MILANO, Dorelan, Molteni&C, Rubelli и др.

Корабът е наситен с множество места, където да се настаните докато пиете следобедното си кафе Illy, най-добрия коктейл Negroni, поредната чаша със сладолед или просто да прочетете книга. Високотехнологичният театър в средата на кораба Colosseo предлага несравними забавления и концерти. А големите кабани най-отзад предлагат най-красивите гледки към залеза. Skywalk или пътека за разходка "в небето" ви пренася в необятната морска шир... Препоръчваме! Пицарията и джелатерията са "черешката" на тортата, която не трябва да пропускате! И не на последно място Costa Smeralda е „зелен“ кораб с новата си задвижваща технология, използваща LNG гориво (втечнен природен газ). 

Повече информация за още невероятни круизи може да намерите тук!



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати