Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Кораби Новини

Villa Vie Odyssey – луксозният и безкраен круиз

   
Villa Vie Odyssey – луксозният и безкраен круиз

Морското пътешествие е едно от първите по рода си, обещавайки да дари своите пасажери с незабравими спомени, многобройни летни дестинации и наистина луксозно изживяване. Ето какво представлява то:

Ако животът на круизен кораб ви звучи интригуващо, тогава това приключение е точно за вас! Още повече след като от американската компания Villa Vie Residences претендират да са първите в света, предлагащи наистина луксозно и „безкрайно” морско пътешествие, в което са включени близо 147 държави и 425 пристанища. А маршрутът на плавателния съд е толкова добре подбран, че пролетта и лятото на палубата не ще си отидат (пътувайки между Северното и Южното полукълбо).

Villa Vie Odyssey.

Осемпалубният круизен кораб Villa Vie Odyssey разполага с 485 кабини, които могат да приютят към 800 пасажера, по данни на The Independent. Наред с това плавателният съд може да се похвали и с библиотека, фитнес, СПА, две джакузита, басейн, бизнес център, пет бара, лаундж зона и три ресторанта.

Басейнът и палубата.

Цената за нощувка във вътрешна каюта е 89 американски долара, за външна – 119 долара, а за каюта с балкон – 199 долара. Към цената, разбира се, са включени неограничени количества храна и напитки (алкохолни и безалкохолни), базови медицински прегледи, безплатен WI-FI, безплатно изпиране и гладене на дрехите, 24-часов румсървис и ежеседмично почистване.

Един от петте бара.

А за желаещите за по-дълъг период на настаняване, цените също се променят: вътрешната каюта е вече 99 хил. долара, външната – 149 хил. долара, а за каюта с балкон – 249 хил. долара. Също така наемателите ще трябва да плащат и допълнителни месечни такси – по 1750, 2500 и 4000 долара на човек. Но не се тревожете, всеки възползвал се от тези услуги получава и гарантирана 15-годишна собственост. Новите „собственици” също така ще разполагат с възможността да си отдават каютите под наем и на други хора, когато не ги използват.

Как изглежда една от прекрасните каюти с балкони.

Към екстрите, които предлага круизът, са включени и интерактивен кулинарен център с многобройни и интересни готварски уроци, симулатор за голф и вълнуващи организирани обиколки за всяко едно пристанище, което Villa Vie Odyssey посещава.

Кулинарните курсове ще се провеждат ето тук.

Впрочем, обитателите на Villa Vie Odyssey могат да напуснат кораба по всяко време. Единственото условие е да представят шестмесечно предизвестие, за да се гарантира пълното възстановяване на неизползваната от тях сума.

Поредното китно кътче за отдих на кораба.

Оттук можете да получите повече информация и/или да резервирате своето следващо вълнуващо приключение –https://villavieresidences.com/meet-the-ship/ .



  Последни новини
  Анкета

Къде почивахте през лятото?


Резултати