Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Кораби Новини

Villa Vie Odyssey – луксозният и безкраен круиз

   
Villa Vie Odyssey – луксозният и безкраен круиз

Морското пътешествие е едно от първите по рода си, обещавайки да дари своите пасажери с незабравими спомени, многобройни летни дестинации и наистина луксозно изживяване. Ето какво представлява то:

Ако животът на круизен кораб ви звучи интригуващо, тогава това приключение е точно за вас! Още повече след като от американската компания Villa Vie Residences претендират да са първите в света, предлагащи наистина луксозно и „безкрайно” морско пътешествие, в което са включени близо 147 държави и 425 пристанища. А маршрутът на плавателния съд е толкова добре подбран, че пролетта и лятото на палубата не ще си отидат (пътувайки между Северното и Южното полукълбо).

Осемпалубният круизен кораб Villa Vie Odyssey разполага с 485 кабини, които могат да приютят към 800 пасажера, по данни на The Independent. Наред с това плавателният съд може да се похвали и с библиотека, фитнес, СПА, две джакузита, басейн, бизнес център, пет бара, лаундж зона и три ресторанта.

Villa Vie Odyssey.
Villa Vie Odyssey.

Цената за нощувка във вътрешна каюта е 89 американски долара, за външна – 119 долара, а за каюта с балкон – 199 долара. Към цената, разбира се, са включени неограничени количества храна и напитки (алкохолни и безалкохолни), базови медицински прегледи, безплатен WI-FI, безплатно изпиране и гладене на дрехите, 24-часов румсървис и ежеседмично почистване.

А за желаещите за по-дълъг период на настаняване, цените също се променят: вътрешната каюта е вече 99 хил. долара, външната – 149 хил. долара, а за каюта с балкон – 249 хил. долара. Също така наемателите ще трябва да плащат и допълнителни месечни такси – по 1750, 2500 и 4000 долара на човек. Но не се тревожете, всеки възползвал се от тези услуги получава и гарантирана 15-годишна собственост. Новите „собственици” също така ще разполагат с възможността да си отдават каютите под наем и на други хора, когато не ги използват.  

Басейнът и палубата.
Басейнът и палубата.

Към екстрите, които предлага круизът, са включени и интерактивен кулинарен център с многобройни и интересни готварски уроци, симулатор за голф и вълнуващи организирани обиколки за всяко едно пристанище, което Villa Vie Odyssey посещава.

Как изгледжа една от прекрасните каюти с балкон.
Как изгледжа една от прекрасните каюти с балкон.

Впрочем, обитателите на Villa Vie Odyssey могат да напуснат кораба по всяко време. Единственото условие е да представят шестмесечно предизвестие, за да се гарантира пълното възстановяване на неизползваната от тях сума.

Един от петте бара.
Един от петте бара.

Оттук можете да получите повече информация и/или да резервирате своето следващо вълнуващо приключение –https://villavieresidences.com/meet-the-ship/  .