Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Разкрийте тайните на Южна Америка с Norwegian Cruise Line

   

  Vox

Подарете си круиз, който ви повежда на незабравимо 20-дневно пътешествие до Аржентина – Уругвай – Чили – Антарктика с NCL Norwegian Star. Насладете се на вихрена самба и страстно танго, плаж, слънце и невероятни гледки. От динамичната, цветна и страстна аржентинска столица - Буенос Айрес, през Пунта Аренас със сигурност ще усетите магията на Южна Америка.

Величествени природни гледки, впечатляващи човешки творения и изключително круизно преживяване ще Ви съпътстват на всяка крачка. Пред вас се открива невероятна възможност от Welcome Travel за една изключителна ваканция в периода 31.01 - 18.02.2025 г. Възползвайте се от промоциите за ранни записвания до 30.06.2024 г. на цени от 8960.00 лв.

Маршрут: София – Буенос Айрес - Монтевидео - Пуерто Мадрин - Пунта Аренас /Чили/ - Ушуая /Аржентина/ - Парадайс Бей /Антарктика/ - Остров Елефънт /Южни Шетландски острови/ - Порт Стенли /Фолкландски острови/ - Буенос Айрес-София.

Цената включва:

  • Самолетен билет с чекиран багаж 23 кг и ръчен багаж 7 кг
  • 3 нощувки със закуски в Буенос Айрес
  • 14 нощувки на борда на кораба в избрания тип каюта
  • Пристанищни такси
  • Изхранване на база пълен пансион -закуска, обяд и вечеря Free Style Dining: без фиксирани часове и маси в основните ресторанти. Пасажерите са свободни да избират кога, къде и с кого да се хранят
  • Дневна и вечерна анимация на борда, ползване на Аква-парк, външен басейн и фитнес, -Детска градина и тинейджърски клуб (занимания за деца от общо 4 възрастови групи)
  • Сити тур на Буенос Айрес
  • Всички трансфери по програмата
  • Медицинска застраховка с Асистанс с лимит 10 000 евро
  • Водач от България по време на цялото пътуване при минимум 15 участника

NCL (Norwegian Cruise Line) е една от най-популярните в света круизни компании. Създадена е през 1966г. в Осло, Норвегия, но от десетилетия управлението й се намира в САЩ, в Маями, Флорида. Корабът Norwegian Star е построен от корабостроителницата Meyer Werft, Германия. Строителството започва през 2000 г. и е завършено в средата на 2001 г., като корабът е пуснат в експлоатация по-късно същата година. Norwegian Star претърпява обновяване през лятото на 2018 г., по време на което получи Sky High Bar (който замени Bier Garten), Bliss Ultra Lounge (който замени Spinnaker Lounge) и Spice H2O само за възрастни. Освен това всички каюти и апартаменти са оборудвани с USB портове за зареждане.

В днешно време NCL са най-известни с разкрепостяването на круизните пътувания, след като през 1990 г. обявяват, че NCL става The Freestyle Company - т.е. круизната компания на свободния стил. Това означава край на задължителното облекло по време на хранене, най-вече официалните дрехи по време на вечеря, край на фиксираните часове за хранене на борда, край на слизането и качването на борда на кораба в определени часове.

Вместо това, вече 20 години NCL залагат на предоставянето на своите гости на огромен избор от заведения за хранене, с различен стил, различна кухня и разнообразни възможности за избор, множество барове на корабите, най-богатият избор на места и съоръжения за спорт и забавление на борда. Тази политика превръщат NCL в любимата круизна компания на младите хора като днес корабите на NCL са с най-ниска средна възраст на гостите измежду големите круизни компании. NCL Star от клас Dawn на една от най-интригуващите круизни компании в света - Norwegian Cruise Lines.

Повече подробности за програмата може да откриете тук.