Петък, 20 Сеп 2024
        
Кораби Новини

Круизите на Regent предлагат лукс

   
Круизите на Regent предлагат лукс

Когато се говори за круизи, неизбежно в употреба влиза понятието ЛУКС. Хората влагат различен смисъл в тази дума, което е напълно разбираемо. Критериите са най-разнообразни, изискванията още повече – трудно може да се дефинира еднозначно. Ако трябва да направим аналогия с автомобилната индустрия, където нещата са като че ли по-ясни,  REGENT SEVEN SEAS CRUISES при круизите е като ROLLS ROYCE при автомобилите, с уговорката, че круизите са доста по-достъпни, все пак.
Наред с 6-звездното настаняване и обслужване, REGENT SEVEN SEAS CRUISES предлагат продукт, предназначен за хора, желаещи да получат максимум познания и в същото време огромна наслада от морското пътешествие из най-прекрасните кътчета от нашата планета. Гостите на RSSC са хора с широки интереси, богата култура, с добри финансови възможности, и най-важното, с дълбоко уважение към самите себе си! Ако се причислявате към тази категория хора, без съмнение, ще се чуствате превъзходно сред себеподобни на борда на някой от корабите на тази компания.
Цените са относително високи, в сравнение с тези предлагани за сходни маршрути от други компании,  но ако се вгледате какво е включено в тях, лесно ще резберете, че началната цена, практически е и крайна такава, т.е. за времето на вашето пътуване може да не похарчите и цент дори. В същото време обаче, получавате за парите си продукт с несравнимо висока стойност и качество! Опитайте и ще се убедите.