Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Круиз Средиземноморие на борда на Oasis of the Seas

   


Най-големият круизен кораб в Европа вече е възможност и за българските туристи. Блу Сийс предлага впечатляващо пътуване с Oasis of the Seas - същинската перла в европейската круизна флота. Всъщност класът най-големи круизни кораби в света се нарича Oasis. Те са на Royal Caribbean и са истинска атракция - зелени площи, бармани роботи, бар, който се движи между три различни палуби, невероятни ресторанти, шоу на лед, шоу с водна акробатика и най-висококачествен мюзикъл от Бродуей направо при вас, докато сте на кораба.

По този начин средиземноморският круиз на Oasis не само позволява на туристите да се запознаят с някои от най-красивите морски дестинации в Европа, а им осигурява неспирно забавление и уникални преживявания. Именно този аспект прави пътуването с круизни кораби все по-популярно сред българите.

Подарете си омагьосващо пътуване по Средиземноморието към Барселона, Палма де Майорка, Мрисилия, Ла Специя, Чивитавекия и Неапол. Това са някои от най-интересните европейски дестинации и със сигурност впечатляват с културните, историческите и природните си забележителности.

Круиз Западно Средиземноморие с един от най-големите плаващи курорти в света Oasis of the Seas. Oчакват ви уникални забавления: парк с 20 000 свежи растения, фантастично разнообразие от водни паркове, шоу програми, зони за релакс, спортни дейности, 20 ресторанти. Изпълнен с чудни екстри – бар с роботи, най-високата водна пързалка в морето и още изненади. Пред вас се разкрива възможност за прекрасно приключение с изключителни забележителности по маршрута, което ви предлагат от Блу Сийс. Продължителността на круиза е 7 нощувки на промо цени от 797 евро.

Какво включва цената на круиза:

  • 7 нощувки
  • круизът по маршрут
  • почистване на стаите
  • пристанищни такси
  • някои напитки целодневно (кафе/чай/сок/вода към бюфет зона)
  • забавления на борда: ползване на Аквапарк, спускане по въже, шоу програми Бродуей, музика на живо, коктейл посрещане и гала вечери, ползване на сърф пързалка/скално катерене/мини голф
  • пълен пансион изхранване в ресторант, бюфет зона

Имате възможност да избирате периода на пътуване:

  • 25.08.2024 г.
  • 01.09.2024 г.
  • 20.04.2025 г.

Средиземноморското пътуване с Oasis of the Seas определено е преживяване за всички сетива. Съчетавайки страхотни дестинации и развлечения от най-висок клас на кораба, туристите нямат и една скучна минута! Подобно пътуване определено се помни цял живот.