Понеделник, 16 Сеп 2024
        
Новини

Круизи за необвързани пътешественици

   


Понякога най-добрите пътувания са тези, които човек прави сам. Ваканция без притеснения – съобразяваш се само със собствените си нужди и желания. Храна, напитки, музеи, излежаване на плажа, глезене в СПА - центъра… Правиш само това, което искаш. Звучи чудесно, нали? Ако трябва да сме честни, звучи много добре дори и на хора, които имат с кого да пътуват.

А никоя друга ваканция няма да бъде толкова приятна и забавна, колкото круиз за необвързани! Тези пътувания са специално организирани ваканции по време на редовните круизни плавания. Наистина, на кораба ще има и двойки, и семейства, и компании, но групата от необвързани пътешественици ще е достатъчно голяма, за да се чувстваш добре, като сред приятели, напомнят от Авиата Круизи.

myfourandmoreСнимка: myfourandmore

Круизите за необвързани имат свой мениджър на борда, който организира специални събития, екскурзии на брега, игри и забавления. Дори и храненето може да бъде възможност за създаване на контакти и приятелства с други необвързани пътешественици. Всичко зависи от теб и желанието ти да излезеш извън зоната си на комфорт.

Обикновено компаниите слагат ориентир за каква възраст са подходящи круизите – 20 и 30-годишни, над 40, 50, 60 или без възрастови ограничения. Можеш да избереш круиз и според темата – в зависимост от дестинацията, обвързан с някакъв празник (голям хит са Хелоуин круизите) или обединени от общ интерес. Има по нещо за всеки с идеята наистина всеки да се чувства добре. Има дори и круизи с цел среща с потенциална половинка. 

Настаняването на кораба обикновено се извършва в единични каюти, но за да се намалят разходите, много от компаниите, организиращи круизи за необвързани предлагат възможност за комбиниране в двойна каюта. Някои круизни компании като Norwegian Cruise Line имат и специални единични студиа, които са чудесна и изгодна възможност за пътуващите сами. Тези студиа са разположени в обособена зона на кораба и имат изключителен достъп до „Салон за необвързани“, където пътуващите могат да си почиват или да социализират. Така те се чувстват комфортно независимо дали са на специален круиз за необвързани или не. Пътуването сам никога не е било по-лесно и приятно! Наслади му се!

Статията е по информация на Авиата Круизи.