Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Вашето голямо гръцко приключение ви очаква

   


Записахте ли се за невероятния круиз „Четири острова, Атина и Кушадасъ" с организиран транспорт от Пловдив, София, Благоевград и Сандански? Побързайте, защото местата са на изчерпване. Възползвайте се от промоционалните цени на Ана Травел за 7 нощувки на цени от 1755 лв. с водач и включен транспорт до Солун.

Имате възможността да избирате пътуване от 07.07 до 29.09.2024 г. на борда на Celestyal Journey. Маршрутът на круиза е: Пловдив - София - Солун - Кушадасъ - Крит (Ираклио) - Санторини - Миконос - Милос - Атина (Пирея) – Солун. Изхранването на кораба е на база INCLUSIVE програма на борда – закуска, обяд, вечеря, съгласно програмата на борда, неограничено количество напитки, които се предлагат само по време на обяд и вечеря.

Цената включва:

  • 7 нощувки на борда на кораба - настаняване в избрания вид каюта
  • изхранване на кораба INCLUSIVE програма на борда
  • кредит 75 евро за избор на брегова екскурзия - при записване и подписване на договор туристите заявяват коя екскурзия желаят - Кушадасъ, Санторини, Атина, Крит или Милос, съгласно описанието в програмата.
  • медицинска застраховка Асистънс с покритие 5000 евро за лица до 65 години
  • транспорт с лицензиран автобус от София, Дупница, Благоевград до кораба и обратно
  • експерт - водач по време на пътуването, който отговаря за всички административни формалности
  • такса обслужване на борда на кораба

Програма на Круиза:

1 ден: Начало на круиза с кораб CELESTYAL JOURNEY. В 19:00 ч. потегляте от пристанището в Солун в посока Кушадасъ.

2 ден: Акостирате на пристанището в Кушадасъ в 13:00. Възможност за брегова екскурзия до древния Ефес и къщата на Дева Мария. С тази екскурзия ще посетите един от най-важните градове на древността, разположен на голяма площ, където се намира най-голямата сбирка от римски руини на изток от Средиземноморието. Там можете да видите храма на Артемида – едно от седемте чудеса на древния свят. Имате възможност да посетите къщата на Дева Мария. Вярва се, че тук е прекарала последните си години майката на Исус, където е живяла със Свети Йоан Богослов, който се е грижил за нея.

3 ден: Акостирате на пристанището Ираклион, Крит - едни красив, обичан и много популярен гръцки остров. Най-големият остров на южната ни съседка Гърция, ще ви впечатли с вековната си история. Населяван от древни времена, той разполага с многообразни исторически и географски забележителности, поради което островът е известна туристическа дистинация.

4 ден: Акостирате на пристанището Санторини, който ще ви очарова завинаги. Може би това е най-необикновеният остров на гърците, който не случайно се посещава от милиони туристи годишно. Много от тях се връщат пак и пак и пак ...

5 ден: Остров Миконос. Дестинация, която е с един от най-високите рейтинги в направленията „слънце, море и пясък“. Интересното е, че Миконос е кръстен в чест на внука на бог Аполон. Разхождайки се из острова, можете да видите нагледните свидетелства на гръцката митология. Друга визитна картичка на острова са старинните вятърни мелници, на фона на които туристите обичат да се снимат. Ще имате възможност да се насладите на невероятните плажове на острова прославили го в целия свят.

6 ден: В 09:00 ч. акостирате на остров Милос - островът на цветовете. Ще имате възможност да се насладите на красивата столица на острова Плака, да посетите най-известния плаж Саракинико. Истинската красота на острова е в неговите красиви пейзажи от морски арки, невероятни плажове и кристално чисти води.

7 ден: Акостирате в Пирея – Атина - столица и най-голям град в Гърция. Възможност за брегова екскурзия - обзорна обиколка на Атина и посещение на Акропола /автобусна/.

8 ден: Акостирате на пристанището в град Солун. Напускане на кораба със спомени за цял живот. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив.