Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Нека да е лято

   


Не искате лятото да свършва? Тогава не губете време и резервирайте своя круиз до Миконос, Санторини, Милос, Крит, Атина и Кушадасъ със Celestyal Journey. Възползвайте се от промоционалните цени на Ocean Travel за 7 нощувки на цени от 1799 лв. с водач и включен транспорт до Солун. Имате възможността да избирате пътуване от 21.07 до 29.09.2024 г.

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус до Солун в двете посоки.
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • 7 нощувки на круизния кораб Celestyal Journey
  • INCLUSIVE програма на борда – закуска, обяд, вечеря, съгласно програмата на борда, неограничено количество напитки по време на обяд и вечеря
  • Ваучер за 75 евро за екскурзия на брега по избор.
  • Анимация и професионални вечерни шоу програми,
  • Използване услугите на борда – външен басейн и фитнес
  • Пристанищни такси,  Такса обслужване
  • Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000 евро

Туристическа програма:

1 ден - отпътуване от София и пристигане в Солун. Настаняване на кораба и отплаване. Вечеря, забавления и нощувка на круизния кораб Celestyal Journey.

2 ден - първата дестинация е Кушадасъ, където ще имате на разположение цял следобед за разходки или екскурзия до Ефес. Кушадасъ е разположен на брега на Егейско море и ще ви очарова с неговите красиви морски гледки, природа и невероятния ябълков чай. Неслучайно градът в превод означава „птичият остров“. Името му най-вероятно идва от малкия каменен остров с формата на птича глава, разположен близо до старото пристанище.

3 ден – този ден е отреден за най-големия и най-южен гръцки остров Крит. По желание може да избирате между екскурзия до Минойския дворец Кносос от първата европейска цивилизация или свободно време за плаж, разходка и покупки.

4 ден - перлата на Егейско море Санторини е следващата спирка. Пред вас ще изплува неповторимата гледка, извънредната красота, родена сякаш от въображението на художник. Черен прах, тъмни изрязани отвесни скали в контраст със снежнобели къщи и църкви на фона на лазурно небе и мастилено лилаво море. Това са само част от красотите, които ще се разкрият пред вас.

5 ден - утрото ще ви намери на о-в Миконос с престой от 08:00ч до 02:00 ч. след полунощ. Веднага ще усетите топлата атмосфера на острова с неговата специфична цикладска архитектура с кубообразни бели къщи, бели тесни улици, изпъстрени с малки кафенета и бутици, вятърни мелници и църквата Панагия Парапортиани. Ще имате свободно време за плаж, разходки и покупки.

6 ден - акостирате на остров Милос - първи в класацията на CNN на десетте най-красиви острова в света и е любимо място на хиляди туристи през лятото. Известен е по целия свят и с произведенията на изкуството, намиращи се в гръцки и европейски музеи. Островът е люлка на ранна егейска цивилизация поради благоприятното местоположение между континентална Гърция и Крит. При желание имате екскурзия до природния феномен Саракинико, курортния град Милос и Плака.

7 ден - пристигане в Атина. След закуска ще имате възможност да се разходите в столицата на Гърция.

8 ден - пристигане в Солун, напускане на кораба и отпътуване за България.

Повече подробности за офертата може да откриете тук.