Четвъртък, 19 Сеп 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Есен в лукс и разкош на Explora Journeys

   


Изживейте едно неповторимо пътешествие на борда на новото име на европейските луксозни плавания – Explora Journeys. Ако някога сте били на круиз в MSC Yacht Club, можете да се възползвате от промоционални условия за този круиз. Резервирайте с Crusit 10 дни Испания, Мароко, Португалия и се докоснете до магията на тези уникални дестинации на цени, започващи от 3215 евро.

Пътуването започва на 20.11.2024 г. за 10 нощувки по маршрут на круиза: Барселона, Аликанте, Мотрил, Танжер, Лисабон, в открито море, Малага, в открито море, Барселона.

Ще откриете най-доброто ол-инклузив луксозно пътешествие. Плавайте във вечна елегантност, за да изследвате грандиозни дестинации и удивителни преживявания.

От Crusit ви предлагат няколко опции за резервация:

  • УНИКАЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Изживейте Средиземноморието и Карибите в истински европейски лукс с големи отстъпки. Насладете се на елегантен апартамент със самостоятелна тераса над океана, девет незабравими кулинарни преживявания, напитки, високоскоростен Wi-Fi и включен уелнес, вдъхновени от океана. Резервирайте до 31 юли 2024 г. и се насладете на отсътъпки и намален депозит от само 10%.

  • РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

С ранните записвания на Explora ще спестите значителна част от цената на пътуването, ако заплатите 100% от общата цена веднага след резервация.

  • ЛУКСОЗНА ОФЕРТА

Дори и в стандартната оферта на Explora Journeys няма нищо обикновено. Резервирайте луксозно пътешествие и в цената ви ще бъдат включени:

настаняване в апартамент, храната на борда, алкохолни напитки, коктейли, безалкохолни напитки, минерална вода, бакшиши, пристанищни такси, Wi-Fi интернет, развлечения и безплатни трансфери от пристанището до центъра на града, когато се налага. В зависимост от категорията на апартамента може да бъдат предоставени и допълнителни услуги.

  • PENTHOUSE DREAM

При резервация на Penthouse до 31.07.2024 г. получавате безплатно настанавяне в една стъпка по-висока категория. Ако например изберете Penthouse, ще получите Deluxe Penthouse. Ако изберете Deluxe Penthouse, ще получите Premier Penthouse и т.н.

Explora Journeys е първата изцяло европейска круизна компания в най-луксозния сегмент. Фокусът на компанията е върху хората, които обичат пътешествията, лукса, най-високия клас обслужване, настаняване и храна и не обичат да бързат. Всичко на борда на корабите на Експлора Джърнис е съобразено с вашата почивка и наслада на всяка минута. Компанията има за цел да привлече на борда на луксозните си кораби не само клиенти, които преди са били на борда на други круизни компании, а и на тези, които обичат луксозните почивки в най-реномираните хотелски вериги по света и не правят компромис с качеството.

Не се съобразявате с графици и часове, персоналът е предостатъчен, а престоят на всяко пристанище по избрания маршрут е сред най-дългите в бранша, за да може да прекарате времето си там така, както желаете вие. Макар че компанията официално не носи етикет "само за възрастни" и на борда се допускат семейства с деца, все пак ви съветваме да пътувате с малко по-големи деца и тийнейджъри, тъй като забавленията за малките не са в основата на концепцията на луксозната компания, а и все пак целта е да си починете.

Explora Journeys има 6 планирани кораба, които ще бъдат еднакви като клас. Всички кораби на компанията са ориентирани към най-взискателната публика, като настяняването става само в помещения с балкон, разделени в три основни групи - Suites, Penthouses и Residences. Всички помещения предлагат комфорт и екстри, които при останалите компании или отсъстват, или са налични само в най-луксозните каюти на корабите им.

Към 2024 г. на вода са двата готови кораба на Експлора:

Explora I и Explora II - най-луксозни кораби с капацитет от едва 950 пасажери, настанени в около 460 каюти и апартаменти. Самите помещениея компанията нарича "дом в открито море", защото цялостната концепция е да се чувствате толкова удобно, колкото вкъщи. Дори и най-базовата категория морски дом предлага пълна гама от екстри - отделен дрешник, голяма и напълно оборудвана баня с подово отопление, холна част, библиотека с книги, зареден минибар, еспресо машина, винаги налични бутилки с вода, 24-часов безплатен рум-сервиз, голям балкон с удобни столове, маса с мраморен плот и диван-лежанка.